• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2024

23:14

PROSTAČINA! Zdravko Ponoš poredi planiranje porodice sa parenjem pingvina na Patagoniji!?! (VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

PROSTAČINA! Zdravko Ponoš poredi planiranje porodice sa parenjem pingvina na Patagoniji!?! (VIDEO)

Podeli vest

Da opozicija ne mari za građane Srbije, već da samo želi da se domogne fotelje odavno već znamo. Međutim, oni nas iznova i iznova sve više iznenađuju.

Ovoga puta je to uradio nekadašnji kandidat opozicije za predsednika Srbije Zdravko Ponoš. Ovaj omiljeni NATO general je imao jednu, pa najblaže rečeno prostačku izjavu u Skupštini Srbije.

Dok sa jedne strane imate politiku predsednika Vučića koji ulaže maksimalne napore i finansije kako bi pokušao da umanji nepovoljne demografske trendove koje imamo u Srbiji, baš kao i u celoj Evropi, sa druge strane imamo nekadašnjeg opozicionog kandidata za predsednika Srbije, Zdravka Ponoša, koji bez imalo blama upoređuje planiranje porodice sa parenjem pingvina na Patagoniji!?!

- Problem je način na koji se obrazlaže Zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom a ti razlozi zvuče tako da kada bi pingvini u Patagoniji razumeli srpski jezik, da bi dva puta razmislili pre nego što počnu da se pare! - izjavio je Ponoš.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set