• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2024

12:32

Jovanov: Opozicija sve radi da bi izbegla sednicu o litijumu (VIDEO)

printscreen

Vesti

Jovanov: Opozicija sve radi da bi izbegla sednicu o litijumu (VIDEO)

Podeli vest

Opozicija sve radi da bi izbegla sednicu i raspravu o litijumu jer su uprskali sa svojim predlogom zakona, izjavio je šef poslanika SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov.

On je na sednici parlamenta o rebalansu budžeta gde se nije odmaklo dalje od prvog amandmana, jer poslanici opozicije pričaju o svim drugim temama osim toga, istakao da opozicija sve radi da bi izbegla predstojeću sednicu o litijumu.

- Uprskali su sa svojim predlogom zakona koji je i formalno i materijalno manjkav. Zato sada idu u nedogled sa amandmanima da bi onda rekli vlast nam nije dala sednicu o litijumu - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, opozicija koristi sednicu da priča svako šta hoće, o svemu što nije tema dnevnog reda.

- To ne bi moglo ni ispred prodavnice sa pivom gde sedi društvo, jer se i tamo zna red i šta je tema razgovora. A oni hoće od skupštine Hajd park gde će svako govoriti šta hoće, I zato smo I dalje na prvom amandmanu - pojasnio je Jovanov.

- Opozicija sama ne zna šta hoće - zaključio je šef naprednjaka u parlamentu Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set