• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2024

12:05

(VIDEO) Ovaj ološ bi da ruši Vučića i organizuje krvavu revoluciju! Opozicioni novinar Dikić poručio da prezire roditelje ubijene dece!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Ovaj ološ bi da ruši Vučića i organizuje krvavu revoluciju! Opozicioni novinar Dikić poručio da prezire roditelje ubijene dece!

Podeli vest

Opozicioni novinar Aleksandar Dikić poručio je u jednoj emisiji da prezire roditelje ubijene dece tako što je kao primer naveo oca ubijenog mladića u Duboni koji je pružio podršku Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

On je, potom, podržao Mariniku Tepić koja je rekla najgnusniju izjavu i istoriji, a koja se takođe odnosi na roditelje ubijene dece, rekavši da "niko nema tapiju na bol".

Podsećamo, kod Dikića u emisiji nedavno gostovao je Aleksandar Jovanović Ćuta gde su otvoreno zapretili građanskim ratom!

Dikić i Jovanović praktično su u emisiji izneli detalje paklenog plana za otimanje države koji treba da rezultira ubistvom predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set