• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2024

09:29

(VIDEO) Ukoliko Tramp dođe na vlast, Balkan se drastično menja! Šešelj: Ako SAD želi prijateljstvo, neka povuče priznanje tzv. Kosova!

Tanja Andric

Live TV

(VIDEO) Ukoliko Tramp dođe na vlast, Balkan se drastično menja! Šešelj: Ako SAD želi prijateljstvo, neka povuče priznanje tzv. Kosova!

Podeli vest

O svim aktuelnim tememama iz zemlje i sveta, pre svega odnosima Srbije i SAD, govorio je na Informer TV lider SRS dr Vojislav Šešelj.

Dr Vojislav Šešelj ističe da su se Amerikanci oduvek mešali u srpsku politiku, pa da je zato bitno da Tramp dobije izbore.

- Nemam poverenja u Amerikance, oni se nama sad dodvoravaju. Hil nije dao skorije antisrpske izjave. Amerikanci tragaju za novog lidera opozicije. Američki kompjuter je dvehiljaditih izbacio predvodnika Koštunicu, a lidera prozapadne opozicije Đinđića. Odgovarao im je Koštunica da preuzme vlast. Sada nas zanima ishod američkih izbora, jer je ova administracija antisrpska, dok je sa Trampom bilo podnošljivo - rekao je Šešelj. 

Foto: Tanja Andric

Vojsilsav Šešelj

 

Prema rečima gospodina Šešelja, SAD treba da povuče priznanje tzv. Kosova, ako stvarno želi prijateljstvo.

- Ako bi Srbija oštrije reagovala na KiM, Bajdenova administracija bi napravila veliko zlo. Očekujem da Tramp bude imao umereniju politiku, ali teško je da Amerika povuče priznanje Kosova i Metohije. Ako oni stvarno žele prijateljstvo, onda nek garantuju teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, možda im i oprostimo bombardovanje. Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, koja god vlast bila. Ova tragikomična opozicija Đilasa, Marinike i Ponoša, nikada neće doći na vlast - kazao je Šešelj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30