• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2024

15:48

Šolakovi mediji nastavljaju da huškaju, šire laži i paniku: Biće građanskog rata! Vlast se naoružava da bi napala opoziciju, treba nam pomoć iz inostranstva! (VIDEO)

printscreen

Vesti

Šolakovi mediji nastavljaju da huškaju, šire laži i paniku: Biće građanskog rata! Vlast se naoružava da bi napala opoziciju, treba nam pomoć iz inostranstva! (VIDEO)

Podeli vest

Na tajkunskoj N1 televiziji nastavalja se širenje panike, ali ovog puta od strane Šolakove novinarke Sandre Petrušić.

Novinarka nedeljnika Radar, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, Sandra Petrušić gostujući takođe na Šolakovoj N1 televiziji nastavila je da u njihovom maniru huška narod i širi dezinformacije.

- Građanski rat kao građanski rat meni deluje ovde vrlo izvesno upravo zahvaljući našoj vlasti. Ko se naoružava? Je l' se opozicija naoružava? Je l' se mediji naoružavaju? Ekološki aktivisti ili vlast? Ja nisam videla siromašniju zemlju koja kupuje toliko oružja, koliko mi kupujemo sada. Za šta nama služi? Hoćemo protiv Hrvatske koja je u EU  ratovati? Hoćemo protiv Crne Gore koja je u NATO-u? Ili ćemo možda protiv Kosova za koje smo već bili bombardovani i izbrisana je ta vlast koja je bila tada? - rekla je Petrušić, a potom odgovorila na pitanje novinarke da li će oružje služiti protiv sopstvenih građana:

- Očito! Ja ne znam čemu to oružje služi? Čime će se braniti ekološki aktivisti i opozicija? 

Pogledajte video i uverite se sami:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set