• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2024

10:24

Trka za vrhovnog lažnog ekologa! Frakcije opozicije žele poglavicu koji će voditi Srbiju u propast! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Trka za vrhovnog lažnog ekologa! Frakcije opozicije žele poglavicu koji će voditi Srbiju u propast! (VIDEO)

Podeli vest

Lažni ekolozi Zlatko Kokanović i Aleksandar Jovanović Ćuta izgleda ne mogu da se dogovore ko će biti vrhovni lažni ekolog. O tome je u Info jutru govorila Sandra Božić, potpredsednica Vlade AP Vojvodina.

Sandra Božić, potpredsednica Vlade AP Vojvodina, ističe da opozicija želi destabilizaciju državu, ali i da predsednik Vučić odlično vodi Srbiju.

- Mi nismo još izvršili procenu štetnosti za životnu sredinu i još neće biti iskopavanja. Vidimo frakcije koje su podeljene na 10 delova, a glavni cilj im je izazivanje nereda i haosa. I njima je jasno da je Srbija veoma jaka, zahvaljujući predsedniku Vučiću. Nismo imali takvog velikodostojnika stotinama godina unazad - rekla je Božić.

Foto: Pedja Milosavljević

Sandra Božić

 

Ona dodaje i da ponašanje opozicije u Skupštini Srbije užasno, ali i da se zabrani ulazak svim poslanicima pod dejstvom alkohola.

- Nisam više narodni poslanik, pa ne moram da gledam njihovo divljanje u skupštini. Degutantno je razgovarati sa nekim koji sebe naziva Ćutom. Mislim da ti ljudi trebaju da se testiraju na alkohol pre nego što im se dozvoli da uđu u Skupštinu Srbije. Pokušavali su blokade, ukoliko budu uspeli da mobilišu svoje snage. Pokušavaće da prave divljanje i to na dan svetog Tome - zaključila je potpredsednica Vlade AP Vojvodina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka