• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2024

11:54

Vođa opozicionih protesta: Ružić je vizionar, ne bi me čudilo da je Dačić aminovao njegov napad na Vučića!

Shutterstock/ATA images

Vesti

Vođa opozicionih protesta: Ružić je vizionar, ne bi me čudilo da je Dačić aminovao njegov napad na Vučića!

Podeli vest

Potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao je juče na tajkunskoj N1 gde je branio tajkuna Dragana Šolaka, kritikovao vlast predsednika,a sada je postao heroj opozicije, te ga je pohvalio i jedan od glavnih simpatizera bivši košarkaš Vladimir Štimac.

- Branko Ružić daje primer već nekoliko puta da se u okviru ove vladajuće koalicije može i drugačije. Dao je ostavku na mesto ministra iako znamo da mu je rečeno da to ne sme da učini, sada je bez previše zamuckivanja podelio kroz redove svoju viziju SPS-a u budućnosti. Branko Ružić je vizionar on vidi da se ovom bliži kraj i da mora da napravi novi jači SPS koji će biti jaka opozicija novoj vladajućoj demokratskoj većini. Ne bi me čudilo da je i Ivica ovo aminovao - pljuštale su pohvale opozicionog Štimca upućene Branku Ružiću.
 

Foto: printscreen

 

Podsećamo, Branko Ružić gostovao je juče na tajkunskoj N1 gde je branio Dragana Đilasa, kritikovao Aleksandra Vučića i tvrdio da bez SPS-a ne bi nastao SNS.

Potom se oglasio lider socijalista koji se ogradio od Ružićevih stavova, a onda se pojavila i vest da opštinski odbori u unutrašnjosti stranačkog kolegu pozivaju na odgvornost.

Pre Štimca, Ružića je hvalila i tajkunska novinarka Biljana Lukić, a socijalisti je brojna i važna pitanja uputio i naš glavni urednik Dragan J. Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ako lažem i izmišljam, nisam više vlasnik Informera! Vučićević se obratio Ružiću: A šta ćete Vi ako je sve ovo tačno?
Politika

Ako lažem i izmišljam, nisam više vlasnik Informera! Vučićević se obratio Ružiću: A šta ćete Vi ako je sve ovo tačno?

Nakon skandala kada je potpredsednik GO SPS Branko Ružić gostovao juče na N1 i tom prilikom branio opozicionog lidera Dragana Đilasa, u emisiji "Kolegijum" uživo glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević postavio je pitanja pomenutom SPS-ovcu i najbližem saradniku Ivice Dačića da li se nedavno tajno sastajao sa zapadnim diplomatom, operativcem "moćne ambasade", kao i o tome da li ima taj susret veze sa jučerašnjim sramotnim nastupom na TV N1.

25.10.2024

11:12

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set