• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

11:10

Mere će morati da budu silaz' dole sa tim cenama! Vučić o trgovinskim lancima i visokim maržama: Moraju da postupaju po odlukama države!

printscreen

Vesti

Mere će morati da budu silaz' dole sa tim cenama! Vučić o trgovinskim lancima i visokim maržama: Moraju da postupaju po odlukama države!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji na TV Prva o maržama trgovinskih lanaca i naveo da sa pažnjom čeka šta če da kaže Komisija za zaštitu konkurencije, te otkrio koje bi mere mogle da budu.

- Uredu je da vaša marža bude 18,19 posto, ali nemojte da vam maža bude 36 odsto, nemojte to da radite ovoj zemlji, nemoj da iskorišćavate gostoprimsto jedne zemlje i da mislite da smo budale. Baš s pažnjom čekam da vidim šta će komisija za zaptitu konkurencije da kaže, pa ću da pitam i Merkator i sve druge, hoće li da postupaju sa odlukama države ili ne. Nego šta će! - rekao je Vučić i dodao:

Foto: printscreen

 

- Sačekajte prvo šta će Komisija za zaštitu konkurencije da uradi, da li će biti kazne, a drugo da vidimo šta su mere. A mere će morati da budu silaz' dole sa tim cenama. Pa da vidimo hoće li da slušaju ili ne. E sad lepo ima da slušaš i da radiš šta ti kažemo.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Prva osvrnuo se na tešku situaciju oko struje u Evropi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set