• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2024

18:06

Rušena i obnavljana delila je tešku istoriju naroda ovog kraja! Vučić posetio crkvu Svetog Nikole u Žablju

Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Rušena i obnavljana delila je tešku istoriju naroda ovog kraja! Vučić posetio crkvu Svetog Nikole u Žablju

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je crkvu Svetog Nikole u Žablju.

- Rušena i obnavljana, crkva Svetog Nikole u Žablju delila je tešku istoriju naroda ovog kraja.

Sa starešinom crkve razgovaram o potrebama crkvene zajednice, dok sa divljenjem gledam unutrašnjost ove velike svetinje koja je bila duhovna luča i utočište našeg naroda u svim teškim vremenima.

Zato će država da pomogne njenom očuvanju, kako bi verni narod nastavio da se sabira u ovom hramu, dok zajedno sa komšijama drugih vera gradi dobru budućnost za sve naše mlade generacije - napisao je predsednik Vučuć na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set