• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2021

19:00

UNELA LAŽNE INFORMACIJE U ZADRUGU - SLEDI ŽESTOKA KAZNA?! Oglasio se i RASKRINKAO ovu zadrugarku! /FOTO/

Rijaliti

UNELA LAŽNE INFORMACIJE U ZADRUGU - SLEDI ŽESTOKA KAZNA?! Oglasio se i RASKRINKAO ovu zadrugarku! /FOTO/

Podeli vest

Osman Karić, otac Stefana Karića koji je trenutno u "Zadruzi", oglasio se putem Instagrama i napisao pesmicu za Minu Vrbaški, koja se nedavno vratila u rijaliti, nakon što je sahranila baku. Mina je unela mnoštvo zabranjenih informacija, te Osman misli da zbog toga treba da bude kažnjena.

Osman Karić, otac rijaliti učesnika Stefana Karića, oglasio se na svom Instagram profilu i optužio zadrugarku Minu Vrbaški, koja se nedavno vratila u rijaliti, da je navodno unela lažne informacije u Belu kuću i da treba da bude žanjena zbog toga.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

- Tako lepa a tako zla, to narod ovaj treba da zna. Dušu svoju đavolu dala na ispitu zrelosti odavno pala. Informacije lažne u rijaliti unela, da ćuti opet nije umela. Gde je kazna za unošenje informacija? - pitao se Karić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 3 godine

Sramota da se nasilje toleriše, i da se na nasilju zarađuje,,,, ostaviti nasilni osobu kao što je anoreksična Tara, to je sramota, kao i ceo projekat..

Maja

pre 3 godine

Ova Osmanova pesmica kao za snajku mu!Mina je za nju ,sto se tice zla,mala maca.Sin ce mu navuce neki cir,mala je i zla i jedivek.Pogresan izbor devojke za sina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija