• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

16.05.2021

13:36

MARKO MILJKOVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON VENČANJA SA LUNOM! Evo kada će biti GALA PROSLAVA!

Rijaliti

MARKO MILJKOVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON VENČANJA SA LUNOM! Evo kada će biti GALA PROSLAVA!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su se danas venčali u opštini Rakovića, a Miljković se sada oglasio prvi put.

Oni su nakon venčanja otišli u restoran, a Luna je navodno bila vidno neraspoložena i besna što se saznalo da se udaje.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Luna i Marko

- Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo, a za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena - rekao je novopečeni mladoženja Marko Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija