• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

02.09.2021

21:29

MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA TAROM SIMOV! Ulazi u ZADRUGU 5, a evo da li je BIVŠOJ posvetio TETOVAŽU!

Rijaliti

MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA TAROM SIMOV! Ulazi u ZADRUGU 5, a evo da li je BIVŠOJ posvetio TETOVAŽU!

Podeli vest

Mateja Matijević ulazi u "Zadrugu 5", a danas se pojavio na sistematskom pregledu tri dana pred ulazak u Belu kuću i progovorio o svim gorućim temama.

Mateja se osvrnuo na novu tetovažu i odnos sa Tarom Simov.

Foto: informer.rs

Mateja Matijević

- Tetovaža nije posvećena Tari, imam svoju priču. Ja nikada u životu tetovažu ne bih posvetio devojci. Ako ona uđe u Zadrugu možemo da budemo na nekoj distanci ili da ostavim prostor da budemo korektni - rekao je Matijević.

Podsetimo, Tara Simov, sa kojom je Mateja Matijević bio u vezi, nedavno je gostovala u emisiji "Narod pita", a u jednom momentu se rasplakala pred kamerama.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

- Mateji je prijalo što je tema, prija mu madijska pažnja. Meni emocije nikada nisu otišle, naš odnos nije prekinut, jer je manjkalo emocija, deo mene je ostao u Zadruzi 3. Celo prošlo leto sam ja bila u vezi sa dečkom, ali on mi je velika rana - kazala je Tara, koja nije mogla da se suzdrži, pa se rasplakala.

Ne prija mi da pričam o tom odnosu, hendikepirana sam, sve ono što sam bila ja, više nisam. Nije on meni ništa loše uradio, nije me ni ponižavao, samo me je pustio da verujem da će sve biti onako kako sam zamislila. Teško mi je, ne mogu da kažem, stalno mi je teško - pričala je Tara nedavno u emisiji "Narod pita".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija