• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

12.09.2021

14:00

MILJANA UCENJUJE PRODUKCIJU ZBOG ZOLE! SKANDAL! Marija Kulić otkrila ŠOK DETALJE - oglasila se nakon što je njena ćerka izazvala POŽAR U ZADRUZI!

Rijaliti

MILJANA UCENJUJE PRODUKCIJU ZBOG ZOLE! SKANDAL! Marija Kulić otkrila ŠOK DETALJE - oglasila se nakon što je njena ćerka izazvala POŽAR U ZADRUZI!

Podeli vest

Miljana Kulić je sinoć pokušala da pobegne iz "Zadruge" i tom prilikom je zapalila rajski vrt kako bi pronašla prolaz.

Nakon ovog haosa oglasila se njena majka, Marija Kulić:

Foto: printscreen

Marija Kulić

- Nisam videla da je to palila, iskreno jako slabo gledam. Ne mogu da verujem. Ona kao prvo nije ni htela da uđe. Ja više nemam šta da joj govorim čim ona još razmišlja o Zoli, ne interesuje me. Da pričam tri godine sve jedno isto i da meljem kao prazna vodenica, ne mogu i više nemam snage za te njene gluposti - rekla je Marija.

Na pitanje da li misli da je Miljana u lošem psihičkom stanju, s obzirom da je bila spremna na ovo, Kulićka je odgovorila:

- Ma nije. Žao mi je samo što još uvek nije shvatila neke stvari, da je najbitnija sama sebi, da treba da vodi računa o ovom detetu, da ne razmišlja o glupostima koje joj nikad nisu donele dobro kao što je on. Samo to mi je krivo. Tri godine su prošle, sazrevanje je kod nje završeno, da se ona tako ponaša i da neke stvari nije shvatila, nije mi jasno... - priča ona i dodaje:

- Ona se prepucava sa produkcijom. Zna da je non stop snimaju i da je prate, da je tu obezbeđenje i da ne može da dođe do nikakve veće štete i da će da odreaguju. Tačno hoće samo da se prepucava sa njima, nije ona glupa, manipuliše svima i sa mnom i sa produkcijom. Sve to radi jer nisu zvali Zolu da dođe, da bude tu sa njim da joj se penje na glavu kao i do sada. Volela bih da uđe, i treba da je iskičmi, da ne zna gde se nalazi. On kad uđe svake sezone je sve gori i gori. Ona uvek inicira njegov ulazak, ucenjuje uvek produkciju, radi takve stvari da on uđe. Hoće da i on zaradi novac, žao joj je, i on umesto da se drži nje kad uđe, on uzme i napada je, priča sve i svašta. Ali tako joj i treba. Treba da ga uvedu da joj takve stvari radi da ne zna gde joj d*pe, a gde glava. Svaki dan i po ceo dan da doživljava torture sa njegove strane. Mislim da je to jedini lek za nju. Onda će da kuka da ga isteraju, ali ja bih pustila da je urniše do zadnjeg dana. I još da se bolje plasira od nje.

Miljanina majka otkrila je da ove sezone neće biti učesnik rijaliti šou programa zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto: TV Pink printscreen

Marija i Miljana Kulić

- Morala sam da se distanciram. Bolest moja i suprugova je takva, još malo dete, čuvam ga bez majke i oca. Tu su i ove dve ćerke kod kuće. Miljana mi je više došla preko glave sa njenim glupostima. Neću ni da gledam više. Šta i da gledam? Njeno spavanje, dranje, gluposti... Mene ona interesuje, ali pošto se tako ponaša onda me više ni ona ne interesuje. Nije mi zanimljivo. Kad bih ušla tamo je ne bih primećivala, ali ne mogu da ulazim. Osećam da nisam dobro i ne mogu.

Marija je zatim otkrila šta bi Miljani rekla da dobije video poziv sa njom:

- Ne, nema potrebe. Šta imam da joj pričam. Sve sam rekla, svaki dan sve isto. Smejaće mi se narod - rekla je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija