• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

29.10.2021

16:34

DAVID DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5 DA SPASI DEJANA OD DALILE! Sve je dogovorio sa čelnicima Pinka - evo kada stiže u Belu kuću!

Insajder/Novak Đurović

Rijaliti

DAVID DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5 DA SPASI DEJANA OD DALILE! Sve je dogovorio sa čelnicima Pinka - evo kada stiže u Belu kuću!

Podeli vest

David Dragojević ulazi u "Zadrugu 5" da se pomiri s Dejanom i spasi ga od Dalile!

Fitnes trener želi da popravi odnos s bratom i vrati ga kući u Veternik, te ga tako poštedi sramote koju proživljava otkad ga supruga Dalila vara sa Filipom Carem!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

Odrekao se porodice

Dragojevići su se posvađali još pre pet godina, kada je Dejan optužio Davida i njihovu majku Biljanu da su loše prihvatili bosansku starletu kao snajku. Zbog toga je mlađi Dragojević prekinuo svaki kontakt sa porodicom i preselio se u selo Šepak u Republici Srpskoj, gde je napravio kuću sa Dalilom.

- David i Biljana očajni su zbog svega što se dešava Dejanu. Ne mogu da veruju da ne vidi koliko Dalila manipuliše njime! Nije im jasno ni što je on i dalje brani, iako ga u rijalitiju vara sa Filipom. Kad je Biljani pozlilo od stresa, David je rešio da uđe u "Zadrugu" i pomogne bratu - otkriva izvor Informera.

Prema rečima našeg sagovornika, Davidov cilj je da brata posle pet godina vrati kući u Veternik!

- Pre svega, želi da proba da mu otvori oči kad je reč o Dalili i otkrije mu šta mu je sve radila i pričala mu iza leđa. Takođe, namerava da mu objasni da ga se porodica nije odrekla i da bez obzira na to što su imali nesuglasice ima gde da se vrati. Boli ga kad Dejan kaže: "Šta god bilo između mene i Dalile, ne vraćam se u Veternik." Ne razumem zbog čega ima taj stav kad zna da im nedostaje i da su mu vrata uvek otvorena - priča naš izvor i dodaje da je David već sve dogovorio sa čelnicima Pinka:

Foto: TV Pink printscreen

David Dragojević



- Pustiće da se priča između Dalile, Dejana i Filipa još malo razvije, a onda će Davida uvesti u "Zadrugu". Sigurni su da publiku zanima kako će se stvari između njih odvijati, jer nikome nije jasno kako je moguće da dva brata tako dugo ne razgovaraju.

Zla energija

I sam David kaže da bi voleo da uđe u rijaliti i pomogne bratu Dejanu.

- Dobijam poruke u kojima mi ljudi pišu da spasavam brata kako znam i umem. Ako uđem u "Zadrugu", učiniću sve da ga dozovem pameti. Zbog cele ove situacije naša majka je veoma lošeg zdravlja, a tata je u šoku! Biljana bi volela samo da može da zagrli svog sina. Dalila je zmija, iz nje izbija zla energija - rekao je učesnik "Zadruge 3".

David: Posvađale su nas Sandra i Dalila

David je jednom prilikom ispričao da su njega i Dejana posvađale Aleksandra Subotić i Dalila. Ova dva para bila su zajedno u "Parovima", gde je počela netrpeljivost između jetrvi. Davidova verenica i Dejanova žena godinama su se prozivale i vređale, ali nedavno su se pomirile.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija