• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

18.11.2021

11:00

DEJAN JE BIO PRIMORAN DA SE OŽENI DALILOM I ODE U BOSNU?! Oglasila se njegova bivša devojka - ovo je glavni razlog svađe sa porodicom?!

Marko Đoković

Rijaliti

DEJAN JE BIO PRIMORAN DA SE OŽENI DALILOM I ODE U BOSNU?! Oglasila se njegova bivša devojka - ovo je glavni razlog svađe sa porodicom?!

Podeli vest

Dejan Dragojević i dalje očajava u rijalitiju i ne može da dođe sebi od kada ga je Dalila javno šutnula i prevarila, a sve bi bilo navodno drugačije da je od samog starta imao podršku najuže porodice.

- Dejan je mnogo dobar momak, bili smo zajedno pre nego što je on ušao u Parove i baš smo se voleli, bila je to prava mladalačka ljubav iz srednje škole – započinje devojka.

- Raskinuli smo malo pre nego što će on ući u rijaliti, ali u miru i bez svađe. Shvatili smo oboje da nam veza ide u smeru braka i porodice jer smo već dugo bili zajedno, a kako ni on, ni ja nismo bili spremni za to, rešili smo da ostanemo samo prijatelji i tako je i bilo. Posle je on ubrzo ušao u rijaliti i baš me iznenadio jer to ne liči na njega. Inače je diskretan i povučen mladić, ali sam pomislila, pa OK, što da ne zaradi neki novac kad mu se već ukazala prilika - objašnjava devojka.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

- Nakon tog rijalitija već je bio s Dalilom, oni su se smuvali unutra i nastavili vezu i napolju, a kako je ona iz Bosne, u planu su imali da žive u Veterniku kako ne bi bili udaljeni. To je i Dalili tada odgovaralo jer je imala nameru da bude što bliže Beogradu, pa su došli na ideju da podignu sprat na porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku i da tu žive kao par. Nisu još planirali venčanje. Međutim, Dekijeva majka Biljana nije htela ni da čuje za to i mrtva hladna rekla je rođenom detetu da i ne pomišlja da tu diže sprat jer je ta kuća namenjena starijem sinu Davidu, a da su za njega odvojili plac u blizini i da tu gradi šta god hoće ako mu je već zapelo. To je Dekija mnogo pogodilo i zabolelo. Nije mogao da veruje šta čuje, ma uopšte nije očekivao da ga majka tako otkači. Naravno, Dalila se takođe uvredila i odmah je okrenula sve na svoju vodenicu. Sada kada vidim šta mu je uradila, verujem da je iskoristila tada situaciju da obrlati Dejana da se presele kod nje u Bosnu i da zauvek precrta najmilije i u tome je i venčali, bez neke najave i proslave. Samo su tu bili kumovi i novinari. Da nije bilo tog sukoba oko kuće i placa, ne bi se on ni ženio i izbegao bi sve ovo što mu se sada dešava. Sad gledam sve ovo i ne mogu da verujem. On je u stvari žrtva svojih najmilijih, a zbog čega, zbog kuća i placeva… Stvarno mi ga je žao i nadam se da će sve brzo prevazići – završava devojka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija