• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2021

22:43

EVO ŠTA JE DEJAN URADIO POSLE SVAĐE SA DALILOM! Nakon što ga je odvelo obezbeđenje, usledilo ovo! Kamere sve zabeležile!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

EVO ŠTA JE DEJAN URADIO POSLE SVAĐE SA DALILOM! Nakon što ga je odvelo obezbeđenje, usledilo ovo! Kamere sve zabeležile!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević napravili su haos u "Zadruzi" tokom njihovog zajedničkog gostovanja u emisiji "Amnezija". Tom prilikom su nasrnuli jedno na drugo i počeli da se polivaju vodom.

Njhov sukob se u jednom momentu pretvorio u pravu pakao, te se Dalila bacila na beton, dok je Dejan udarao glavom u zid, više o tome pročitajte OVDE

Dejan je nakon svađe sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević otišao i seo u ekonomsko dvorište, a Marko Đedović, Sandra Rešić i Tara Simov došli su da ga sve vreme tešili.

Međutim, Dragojević se u jednom momentu zaleteo i skočio u jezero. On je prepilivao jezero i pobegao na Rajsko ostrvo. Nakon toga Dejan je opet skočio u jezero opet i vratio se na deo imanja gde su svi zadrugari, odnosno preplivao do Šiša bara gde ga je sačekalo obezbeđenje, a na snimku se vidi kako se kreću ka kapiji, a zatim se menja kadar.

Dejan se posle haosa vratio na imanje, a prvo je otišao u izolaciju da se presvuče i osveži, pošto je sve vreme bio mokar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija