• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

21.12.2021

17:25

FAJT UŽIVO! DEJAN ŠČEPAO CARA, pali teški udarci, OBEZBEĐENJE ULETELO... JEZIVE SCENE U ZADRUZI! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

FAJT UŽIVO! DEJAN ŠČEPAO CARA, pali teški udarci, OBEZBEĐENJE ULETELO... JEZIVE SCENE U ZADRUZI! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Filip Car i Dejan Dragojević su se potukli u rijalitiju!

- Situacija se promenila, a samtram da mnogi nisu ni zaslužili šlag. Kad se pominje ot neko gađenje, zalepio bih Tari šlag, kako bi joj se zalepile trepavice, da ne bi mogla da me gleda. Fizika ovde nije bitna, Marko je najjači. Mogao bih i Matoroj da zalepim, da joj šljusnem jednu koru od banane. Setims e šaraga i svega, za sve sam krivio žensko, zato što je žana ta koja to dozvoljava. Voleo bih kada bi Dalila ponovo sela u šarage. Je l' mogu da te zamolim da sedneš tamo? Sedi na ćošak - rekao je Dejan, pa je Dalila prešla da sedne na kauč.

- Smatram da si sve uradila iskreno, ali ti to nije dalo za opravdanje da uradiš sve. Nekako je naš odnos skroz drugačij, a onda kad sediš ovde umazana šlagom i shvatiš da je to deo priče što će se desiti napolju. Ja sad stojim ovde ispred tebe, dok si ti odavde gledala u mene i smejala se. Mora da se desi neka stavr, da bi ti shvatila. Pružajući ti drugu šansu, dopuštam ti da shvatiš. Ja ću svoj šlag zalepiti Fiipu Caru - rekao je Dejan.

- Ja ću ovo da odbije, neće meni niko lepiti šlag u lice - rekao je Car.

- Ako misliš da mi pripada ovaj šlag, sa tvoje strane pripada spomenik - rekao je Car, pa je Dejan pokušao da mu zalepi šlag, što je Cara dovelo da ga gurne.

Dalila je odmah skočila na Cara, pa ga je gađala šoljom. Obezbeđenje je odmah odreagovalo i odvojilo Dejana.

- Ko si ti da ti se ne da zalepiti šlag - drala se Dalila.

- Je**m ti mater u pi**u ne diram te ostavi me na miru. Je**o sam ti ovu ku**u, ostavi me na miru - drao se Car.

Car je ponovo nasrnuo na Dejana, pa mu je sve vreme pretio.

- Zaslužio si šlag. Da ne bi čekali maj, reci sve sada - rekao je Dejan.

- Želim ti sve najgore klošaru jedan i nemoj svoje bitke sa Majom da biješ preko mene. Ja sebi probijam mozak što sam dopustila sebi da budem sa nekim kao što si ti - drala se Dalila.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

Kakve bre jezive scene?! Pa zbog takvih scena i seksa se i gleda! Nije zbog sadrzaja sigurno?! Sto sto ste mi vi naivni,prosto bezobrazni?!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija