• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.01.2022

19:41

DEJAN UCENJUJE PRODUKCIJU Traži da mu uplate čak 20.000evra

printscreen

Rijaliti

DEJAN UCENJUJE PRODUKCIJU Traži da mu uplate čak 20.000evra

Podeli vest

Dejan Dragojević poslednjih dana pravi opšti haos u “Zadruzi”. Iako je nedeljama gledao mirno svoju ženu Dalilu Dragojević kako se ljubi i spava sa Filipom Carom, Dejan je sada počeo da ludi.

Pre dva dana je njegov bes toliko eskalirao da je staklenom čašom razbio sebi glavu. On je sav krvav izveden iz rijalitija, produkcija ga je odvela na ušivanje nakon čega se vratio u rijaliti sa nekoliko šavova na glavi.

Dejan se od tada do danas oporavljao u apartmanu u Šimanovcima, a danas je vraćen u rijaliti.  Svi su dugo očekivali njegov povratak, ne bi li videli kako će se ponašati njegova supruga Dalila, ali i suparnik Filip Car.

Foto: printscreen

Dalila napala Dejana

Dragojević je ovaj incident pokušao da iskoristi da uceni produkciju. Naime, on je od njih zahtevao da mu hitno uplate na račun 20.000 evra kako bi mu nadoknadili štetu koju je sam sebi naneo kada je čašom razbio glavu. Kako je ugovorom vezan za Pink i kako je sam sebi naneo povrede, producenti nisu popustili pred njegovim zahtevima.

Oni su mu rekli da može svojevoljno da napusti “Zadrugu” onako kako je propisano potpisanim ugovorom – ako Pinku isplati 50.000 evra odštete. Kada je shvatio da će morati da plati kaznu, ali i da će ostati bez pozamašnog honorara koji je do sada zaradio Dejan je odlučio da se vrati u rijaliti. Zbog toga je poludela njegova porodica, pa je njegov brat David čak došao u Šimanovce da protestuje i traži hitno puštanje njegovog brata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija