• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2022

17:30

NEĆU DATI DA MI PRIĐE! Dragojevićka skovala PAKLENI PLAN: VIŠE NE POSTOJE DALILA I DEJAN! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

NEĆU DATI DA MI PRIĐE! Dragojevićka skovala PAKLENI PLAN: VIŠE NE POSTOJE DALILA I DEJAN! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević, tokom prethodne noći je odgovarala na pitanja novinara, usput objasnivši pred milionskim auditorijumom kako se oseća povodom situacije sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem.

Ona je otkrila da počinje da trenira sa Jovanom Tomić i da će biti "nova Dalila".

- Pa, dobro sam, dobro sam danas, šta da ti kažem... Od sutra počinjem sa Matorom da treniram. Zdravi obroci. Od danas gledamo novu Dalilu. Sve što sam do sad radila, pokušavala sam da ublažim grižu savesti tako što ću biti uz njega, to je bilo pogrešno. Od večeras više ne postoje Dalila i Dejan. Neću mu dozvoliti da mi prilazi da me teši, niti ću ja njega. Tako je najbolje za oboje. Želela sam da imam razgovor sa njim danas, Imaću padove, ali sam mu rekla da nema potrebe da mi prilazi.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- On ima više saveta nego ja, ja imam tu par ljudi, koji gledaju iz normalne pozicije, u tim trenucima ih čujem, ali opet bude onako kako ja odlučim. Ja sam bila mnogo potresena, pokvarila mi se cela noć, bila sam skršena celu noć, danas sam dočekala da od Dejana dobijem: "Dobar dan". Nema potrebe više za razgovorom, hranom... Očigledno je sve bilo pogrešno. Sve se desilo brzinom svetlosti. Želim mu puno sreće u daljem životu, neka živi kako je odlučio, neka se vrati na ono kako je odlučio posle Zadrugovizije, a ja ću biti ono što sam oduvek bila - poručila je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija