• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2022

20:55

BOSANSKA STARLETA PRETRPELA FINANSIJSKI UDARAC! Vesna Rivas DOBILA NA SUDU Dejana i Dalilu, evo koliku ODŠTETU moraju da joj PLATE! (FOTO)

Informer

Rijaliti

BOSANSKA STARLETA PRETRPELA FINANSIJSKI UDARAC! Vesna Rivas DOBILA NA SUDU Dejana i Dalilu, evo koliku ODŠTETU moraju da joj PLATE! (FOTO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas pohvalila se na Instagramu da je uspela na sudu da obori tužbu Dalilu i Dejana Dragojevića.

Naime, Vesna odavno vuče probleme sa Dalilom, zbog čega ju je bosanska starleta tužila. To se ispostavilo kao pogrešna odluka, jer je Vesna uspela da obori Dalilinu tužbu zbog čega će Dragojevićka morati da joj na račun uplati 150.000 dinara plus da dodatno plati troškove suda koji su prilično veliki.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan

Rivas je sliku pobede koju je izvojevala na sudu objavila na druuštvenoj mreži, ispod čega je ostavila komentar iz koga se može zaključiti da o Dalili i Dejanu nema lepo mišljenje: 

 Dobila sam Dalilu na Sudu... A i Dejana... Pošto non stop mlati tamo po Zadruzi kako su me tužili i da je suđenje u toku, e pa javite joj da je izgubila i da mi je dužna 150.000 din, plus 129.600 din za troškove postupka, plus zatezna kamata na ove iznose za svaki dan, počevši od 24.06 2021 god... I Dejana sam dobila, tačnije oborila njegovu tužbu kao neosnovanu,svojom protivtužbom i niko nikom (od nas dvoje ne duguje više ništa). Tako da Dragojevići , sa vama sam završila rijaliti još samo Dalila da plati šta je dužna... Znači, sa njom dok ne plati, nastavljam Rijaliti... Obavestite je da će je ubiti kamata, ako što pre ne reguliše dug... - napisala je Vesna ispod slike.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija