• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

24.01.2022

10:36

DALILA I DEJAN SU SVE DOGOVORILI PRE ZADRUGE, ALI SU NJOJ POPUSTILE KOČNICE! Dragojevići raskrinkani: Car ih je provalio, zato ju je i ostavio!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DALILA I DEJAN SU SVE DOGOVORILI PRE ZADRUGE, ALI SU NJOJ POPUSTILE KOČNICE! Dragojevići raskrinkani: Car ih je provalio, zato ju je i ostavio!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Zorica Marković prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića, pa žestoko oplela po njima.

- Dejan je razbio glavu zbog nemoći, on je sve to idealizovao. Oni su taj tip igrača koji su prevaziđeni, uneli su mizerno ponašanje pa su pobegli, što znači nisu jaki. A sad su ušli i napravili još gore. Nisam čula ni videla takvo biće kao Dalilu, u sekundi izmanipuliše i napravi žrtvu. Ona je njemu bila centar sveta, 5 godina je samo gledao u nju i došlo je do prezasićenja - rekla je Zorica i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković

- Car je šutnuo jer je provalio posle 15 dana. Dalila je manipulator, ne postoji lepa reč da se kaže za nju. Njen život njena bruka, nek živi sa tim, ja ne znam ko bi mogao. Njen otac nešto mene spominje, ćuti čoveče zabi se tamo i ćuti. Dejan je čist kao suza u tom odnosu - dodala je Zorica i nastavila:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Dejan Dragojević

- Po meni oni su se dogovorili jer nisu interesantni više da napadaju druge, kao ajde da flertujemo pa su njoj popustile kočnice. Priča o se*** pred Dejanom, šta treba neko da ti uradi da bi se ti tako ponašala? Nju niko nije terao da bude sa Carem, ali on je provalio i pobegao glavom bez obzira, znači ima mozak i neku dušu. Sad ona pravi žrtvu od sebe da bi je neko sažalio, na osnovu čega? Dejan ima emociju i naviku prema njoj, i nije mi ga bilo žao jer nema opravdanja da se odrekneš porodice, kamoli majke, ona te donela na ovaj svet. Dalila je zbog toga i pukla jer je izgladio odnose, jer je ona njega korigovala po svojoj viziji i mentalno i fizički. Naravno da nije zaslužio ovo što mu se dešava, držao ju je kao malo vode na glavu, ali ovi ljudi okolo mi nisu jasni. Iz sezone u sezone gledamo iste slučajeve, počevši od Lune i Slobe, njih su razapinjali i takav pritisak su vršili na njih, a na Dalilu ništa, ne dao Bog da sam tamo... - zaključila je Zorica Marković.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija