• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

29.01.2022

18:00

IVA ZNA TAJNU FILIPA CARA! Grgurićeva tvrdi da je on napolju NIKO, a prozvala i Taru: Ša ne vidi da je mala teška NARKOMANKA! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

IVA ZNA TAJNU FILIPA CARA! Grgurićeva tvrdi da je on napolju NIKO, a prozvala i Taru: Ša ne vidi da je mala teška NARKOMANKA! (VIDEO)

Podeli vest

Nova epizoda Informerove emisije "Zadrugari na skeneru" razotkriva popularnog rijaliti učesnika! Gost je Iva Grgurić!

Voditeljka i pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić zna mnogo o aktuelnim učesnicima i za emisiju "Zadrugari na skeneru" otkrila je važne detalje. 

Dejan traži novu ljubav! Nova veza na pomolu!

Foto: printscreen

Dejan i Aleks sve bliži...

Dejan Dragojević dočekao je jutro u krevetu sa Aleksandrom Nikolić. Njih dvoje su iz dana u dan sve bliži, a kako će se završiti njihovo druženje ostaje nam da vidimo. A ovako je njihov odnos procenila Iva:

Foto: Instagram

Iva Grgurić

- Moje neko lično mišljenje je da Dejan to radi u inat Dalili, zato što su on i Aleksandra dva različita sveta. On je inteligentan dečko, nekako je i svestran i ume da sklopi rečenicu. Ne želim da uvredim Aleksandru, ali mislim da ona ne može da sklopi rečenicu, oni mi nekako ne pariraju u tom nekom smislu da se uklapaju karakterno, i mislim da on to radi samo kako bi dokazao Dalili da on može da krene dalje. To će biti nešto kratko, čisto da izludi Dalilu, kao što je već uspeo. Dejan i Dalila su programirani i sve proračunato rade i njih dvoje su isti. I on i ona mi se gade. Ne osuđujem Dejana neka se igra, ako voli, a ko će se zaigrati, mada Dalila se u ovoj igri zaigrala više, ali sada ćemo videti dokle će on stići. Aleksandra se isto igra.


Dinov prljavi ples za Sandru

Foto: Youtube printscreeen

Sandra i Dino


Dino Dizdarević priredio je prljavi ples Sandri Rešić. Nakon što je đuskao oko Mimi Šarac i Ane Spasojević, Dino je zaigrao i ispred Sandre zbog koje je počeo i da se skida pred svima. Grgurićeva je i o ovome dala mišljenje:

- Smejem se zato što mi je u glavi da je ovako igrao kada smo se mi družili, Marinko on i ja. Uvek je tako plesao i danas kada su mi poslali sam se setila kako je to uvek radio. On se ne igra on stvarno pre tup da bi mogao da osmisli neku igru, preplitak je da bi mogao da ima taktiku. Sandri Rešić mislim da se sviđa Dejan Dragojević. Normalno je da joj fali muška pažnja, tako je i meni bilo kada sam bila unutra, svaka neka muška pažnja te zaintrigira.

Ljubavnici opet zajedno

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila i Car

Bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su se zbližili. Oni su pomirenje obležili poljubcima u pušionici. S obzirom na to da Dalila čas kuka za mužem, čas ljubi ljubavnika nikome više ništa nije jasno. Pobednica treće sezone "Zadruge" i za ovo ima objašnjenje i otkriva šta će biti s Filipom kada izađe:

- Mislim da Car hoće samo da dokaže kako i on može opet da je ima. Da kako on okom, tako Dalila skokom. Uglavnom samo je dokazao da je može imati i uspeo je da dokaže. Da je on fatalan, da je Kazanova, ili ne znam šta to možda jeste u Zadruzi, ali napolju... Da li će biti, to ćemo videti. Ja ne vidim u njemu tu neku fatalnost, da toliko izludi neku ženu. Jeste on rečit, donekle elokventan , ali šta on to poseduje da skoro svaka odlepi na njega ja to stvarno ne znam. Isto kao i na Janjuša, oni imaju tu neku harizmu, imaju taj humor što verovatno devojke vole, ali jesu li one ćorave imaju li one neku dioptriju?

Milica i Mensur pucaju po šavovima

Foto: YoutubePrintscreen

Milica i Mensur

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić pucaju po šavovima. Više se svađaju i vređaju, nego što uživaju u svojoj vezi. Poslednji skandal je izbio kada je Mensur opsovao Milici majku, zbog čega je ona briznula u plač. Šta o njima misli Iva, jasno nam je otkrila:

- Odnos Milice i Mensura je prazan, nevidljiv kao da gledam kroz njega nemam zašta da se zakačim tu da prokomentarišem. Potpuno su mi bezlični i on u ovoj sezoni, a ona tek . Mensuj je nju opsovao, ma oni to ne kapiraju deda Pera je umro to ti je čisto kao neka informacija smah. Mislim da samo popunjavaju vreme, a on još nešto ne samo vreme, sa njom je zbog toga što popunjava vreme i još nešto.

Ša zaboravio sve Tarine prevare

Foto: Youtube printscreeen

Ponovo zajedno

Nakon brojnih svađa, udaranja i prevara Tara i Ša su ponovo zajedno! Za sada! Tara je poludela od ljubomore čim je Ša pokazao interesovanje za Anu Jovanović, pa je brže-bolje rešila da ga vrati.. Međutim, Grgurićeva misli da je ovo reperova pobeda:

- Tara je pomirenjem sa Ša potvrdila o sebi sve ono što je on govorio, nije demantovala nego potvrdila. I sada sa sigurnošću možemo reći da sve što je on govorio da je ona to radila napolju, bila sa tim, tim i tim, tačno. Ako se Tara bori za pravdu i ako zna da to nije uradila, ona ne bi prešla preko toga. Tara ko Tara šljam. Može Ša bez nje nego je to zatvoren prostor i onda je ona tu dođe kod njega mazi ga, ali može on bez nje. Samo mi je nelogično da čovek u tim godinama ne može da se kontroliše, ali ako on to ne vidi onda je on nerazuman čovek. Može da vidi da je mala teška narkomanka, koju hvataju neke krize i koja je dno dna od žene. Ona nema ni jedan kvalitet, ja ne mogu da nađem ni jedan kvalitet kod nje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija