• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.02.2022

10:24

VIKTORIJA LAŽE DA JE KU*VA! Baka rijaliti učesnice otkrila ko je njena unuka! Nije mogla više da ćuti, iznela sve crno na belo!

printscreen

Rijaliti

VIKTORIJA LAŽE DA JE KU*VA! Baka rijaliti učesnice otkrila ko je njena unuka! Nije mogla više da ćuti, iznela sve crno na belo!

Podeli vest

O ponašanju svoje unuke, o njenom zanimanju, kao i o vezi sa Markom Osmakčićem, progovorila je Viktorijina baka Regina.

Viktorija Mitrović skrenula je pažnju na sebe odmah po ulasku u „belu kuću“, a nakon što je ispričala svoju tešku životnu priču i otkrila da ju je u ranom detinjstvu silovao sveštenik, Viki je pridobila simpatije javnosti, zbog čega je važila za jednog od favorita.

Foto: printscreen

Međutim, kako vreme odmiče, ona svojim skandaloznim ponašanjem i izjavama ne prestaje da šokira javnost, a nedavno je priznala da se pred ulazak u Zadrugu bavila prostitucijom.

O ponašanju svoje unuke, o njenom zanimanju, kao i o vezi sa Markom Osmakčićem, ekskluzivno za Rijaliti plus progovorila je Viktorijina baka Regina. Ona je priznala da je ogorčena i razočarana u Viktoriju koja je, kako kaže, obrukala čitavu porodicu.

Foto: printscreen

 

- Viktorijino ponašanje je katastrofa. Bolje da nije ni ulazila u Zadrugu. Od sebe pravi nešto što nije, njen odnos sa Markom je užasan. Mi protiv tog dečka nemamo ništa, ali mislimo da jako loše utiče na nju. Ne sme da dozvoli da je emotivni partner onako vređa i ponižava. On je konstantno navodi da ulazi u konflikte sa ostalim zadrugarima i budi agresiju u njoj. Oboje su preterali kada su fizički napali Anu Spasojević i mislim da zbog toga treba da budu diskvalifikovani - nije štedela svoju unuku Regina, koja tvrdi da se Viktorija ne bavi najstarijim zanatom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ona laže da se bavila prostitucijom, to je izmislila kako bi imala priču za opstanak u rijalitiju. Ne mogu da verujem da takve stvari govori, uopšte ne razmišlja kako to utiče na nas. Mnogi zadrugari joj pune glavu dezinformacijama, pa zbog toga pljuje po prijateljima koji pomažu njenoj porodici i ćerki, a u nebesa diže one koji su joj okrenuli leđa. Čitava porodica je šokirana njenim ponašanjem. Bruka i sebe i nas - rekla je za Rijaliti plus Regina, koja smatra da Viktorijino ponašanje može da se poboljša samo ukoliko raskine vezu sa Markom.

Foto: printscreen

- Mislim da može da se opameti jedino ako raskine sa Markom. Najbolja je bila dok je bila sama. Imala je ona momke i pre ulaska u Zadrugu, ali ljudi kada raskinu prekinu kontakt, a ovako mora da ga gleda svaki dan i to joj otežava. Miki Đuričić joj deli prave, prijateljske savete, ali ne vredi, ona ga ništa ne sluša. Ne razmišlja o svom detetu, o budućnosti, gubi honorare… Najbolje bi bilo da izađe iz Zadruge i nastavi normalan život sa svojom ćerkom. Ima pristojnu ušteđevinu i to će joj biti dovoljno za novi život - rekla nam je Regina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija