• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

18:20

ONA SE FOLIRA! Filip LJUBOMORAN na Dejana jer mu je smuvao BIVŠU DEVOJKU - Car sve ŠOKIRAO IZJAVOM! (VIDEO)

Printscreen

Rijaliti

ONA SE FOLIRA! Filip LJUBOMORAN na Dejana jer mu je smuvao BIVŠU DEVOJKU - Car sve ŠOKIRAO IZJAVOM! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car prokomentarisao je odnos bivše devojke Aleksandre Nikolić sa Dejanom Dragojevićem.

- Filipe gde si, šta ima? Gde je tvoja lepša drugarica? Je l' bilo s*ksa sinoć - razgovor je započeo Bane.

- Evo je, neće moći da dođe. Nije bilo s*ksa, čuo sam da se priča po kući. Ja sam sa njom pre imao odnose, rekao bih da sam imao i sada, ali sada nismo imali, inače bih priznao. Nismo u vezi, tako da zato nemamo odnose. Rekla mi je da se kaje što smo imali s*ks dok smo bili u vezi. Tako da, sada stvarno nismo imali s*ks - odgovrorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car ide u radio

- U ponedeljak posle pretresa, sve je pucalo kod tebe i Dalile, šta se tu desilo? Otkrij mi šta je bio razlog tog pucanja - upitao je Bane.

- Nisam stabilan u glavi poslednjih dana, nervozan sam. Imam neki osećaj da nešto nije u redu kući. Jednostavno sam bio nervozan i to. Trudim se da ispravim neke stvari kod Dalile. Dobacivala je Dejanu, vamo-tamo, onda na kraju provocirala Dejan - istakao je Car.

- Ti si zamolio da ne spominje Dejana, prišao si joj nakon svega - rekao je Bane.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila sluša Filipa

- Znam da će me time dovesti u konflikte... Da ja stanem u njenu odbranu i ispadnem budala. Nisu to stvari od krucijalnih važnosti, ali bude sitno pa onda bude... Pogrešila je ona i ja sam pogrešio, doživeo sam pomračenje uma. Bila mi je bitnija nego ja. Stavio sam sebe na drugo mesto - dodaje Car.

- Kako komentarišeš to da sve radiš zbog naroda? Da zbog naroda treba da joj priđeš i tako to - pitao je Bane.

- Tu sam poludeo! Kad neko kaže da sam žrtva onda ja poludim. Da ja radim sve radi naroda, onda joj ne bih prišao! Mislim da ljudi koji mene vole ne žele da vide pored Dalile. Ja sam joj prišao zbog sebe da bi njoj bilo dobro. Sada je bolje nego pre, mirnije je. Nadam se da će nakon ovog razgovora biti bolje! Nadam se da neće raditi neke stvari koje njoj ne donose dobro - ističe Car.

- Da li si se osetilo prozvanim kada te je Aleks sinoć prozvala - upitao je Bane.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Ona je prošla sinoć i rekao sam da ću joj zatvoriti vrata. Prozivala me je, ja joj nisam ništa govorio. Meni je ona draga, ali ništa ne želim sa njom. Želim joj sve najbolje u životu - rekao je Car.

- Kakav je njen odnos prema Dejanu - Matija je upitao Cara za Dejana i Aleks.

- Mnogi kažu da se folira. Ne možeš ti da provališ šta je u njenoj glavi. Ja ne bih donosio sud o tome. Ostao bih suzdržan za to - zaključio je Car.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija