• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

09.02.2022

10:10

TRUDNA MINA VRBAŠKI?! Rijaliti učesnica odradila test! (PAPARACO)

Printscreen You Tube/Hit Informer

Rijaliti

TRUDNA MINA VRBAŠKI?! Rijaliti učesnica odradila test! (PAPARACO)

Podeli vest

Mina Vrbaški je kupila test za trudnoću! Paparaco Hita uhvatio je starletu kako unezverena ulazi u apoteku u centru Beograda.

Bivša učesnica "Zadruge" već neko vreme ima momka, ali ga krije od javnosti. Ona očigledno još ne želi da zasnuje porodicu jer je, kako smo saznali, pored testa kupila i antibebi pilule, kako bi počela da ih pije u slučaju da nije zatrudnela.


Kada je završila nabavku u apoteci, Mina je prošetala centrom, a potom stavila masku na lice i krenula u kupovinu krpica. Pošto su u Beogradu velika sniženja, rjialiti zvezda je odlučila da za male pare kupi mnogo garderobe. Prvo je ušla u prodavnicu donjeg veša i pidžama. Najviše su joj za oko zapale spavaćice, što nas i ne čudi jer je opšte poznato da se trudnicama stalno spava... 

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Mina Vrbaški

Redom je isprobavala pidžame i birala gaćice i brushaltere. Pošto je kupila nekoliko krpica, nervoznim korakom se zaputila u nepoznatom pravcu. Primetili smo da je pognula glavu kako joj fanovi ne bi prilazili da se fotografišu, pošto nije bila raspoložena ni za priču ni za poziranje.  

Reč očevica

Mina često kupuje kod nas razne krpice i uvek je nasmejana, ali ovog puta nije bila... Jedva se javila kada je ušla u radnju. Bila je zabrinuta, nijednu od nas nije ni pogledala, a kamoli nam se obratila. Sve vreme je ćutke tražila ono što joj treba.
Radnica  

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Mina Vrbaški izlazi iz apoteke

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija