• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2022

17:15

PREKID PROGRAMA - TUČA U ZADRUZI! Neviđeni lom u Beloj kući - počela da je šutira! Zadrugari jedva sprečili katastrofu! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

PREKID PROGRAMA - TUČA U ZADRUZI! Neviđeni lom u Beloj kući - počela da je šutira! Zadrugari jedva sprečili katastrofu! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom podele budžeta ovonedeljnog vođe Dejana Dragojevića, nastao je totalni haos u Beloj kući, pa je došlo do prekida programa.

Naime, došlo je do žestokog okršaja Mime Šarac i Irme Sejranić, a Mima se zaletela na zadrugarku, a u jednom momentu počela je da je šutira.

Sukob je izbio zato što je Irma Mimi dodelila etiketu nemoralne i niskobudžetne devojke, a Nikola Grujić Gruja je sprečio dublji sukob.

Podsetimo, Marko Janjušević Janjuš nedavno je otkrio da je Mima navodno trudna sa oženjenim zadrugarom Grujom.

- Priča se po kući da je devojka trudna, da nije dobila dva meseca - rekao je Janjuš.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija