• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2022

14:30

DALILA JE ZLO OD ŽENE! Biljana Dragojević JAVNO PONIZILA BIVŠU SNAJKU: Brzo ju je stigla karma!

Informer

Rijaliti

DALILA JE ZLO OD ŽENE! Biljana Dragojević JAVNO PONIZILA BIVŠU SNAJKU: Brzo ju je stigla karma!

Podeli vest

Majka Dejana Dragojevića, Biljana, progovorila je odnosu njenog sina sa Aleksandrom Nikolić, usput se osvrnuvši na bivšu snajku, Dalilu Dragojević

Biljana je sa osmehom na licu otkrila kako se osećala kada je videla da se njen sin smuvao sa Aleksandrom Nikolić:

- Negde me je i obradovalo, ali negde i poljuljalo. Mislim da je i suviše rano za neki emotivan odnos - rekla je Biljana i dodala da je Aleksandra dobro došla u Veternik:

Foto: Instagram

Biljana Dragojević

- Aleksandra je dobra devojka, drago mi je što je Dejan nju izabrao pored svih devojaka.

Kako reaguje majka, kada čuje da se njeno dete vraća kući, bilo je sledeće pitanje, na koje je Biljana morala da odgovori:

- Moja deca su vezana za mene, ja sam non stop bila sa njim. On je poseban, jer je najmlađli, mnogo sam srećna zbog odluke koju je doneo - istakla je Dejanova mama u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i dodala da je odahnula kada je shvatila da se Dragojević napokon prizvao pameti:

Foto: Printscreen

Aleksandra i Biljana

- Stvarno mi je bilo drago što je shvatio neke stvari i što mu je kliknulo nešto u glavi. Njegov život pre Dalile je bio sasvim normalan. On je prvi godinu srednje škole je ponavljao, što je meni jako teško palo, jer se mojoj starijoj deci to nije dogodilo. Odmah, sledeće godine, svi su ga hvalili, jer se popravio u školi. On je divan momak.

Šta biste mu sada rekli da možete?

- Da dođe kući da pojede supu (smeh). Svi ga čekamo da nam se vrati - sa osmehom na licu je istakla Biljana.

Foto: Instagram

Biljana Dragojević

Baka Dejana Dragojevića rekla je za bivšu ženu svog unuka, Dalilu Dragojević, da je veliko zlo od žene:

- Dejan je jako dobar momak i dobar domaćin. Jedva čekam da dođe. David je dobar, a David posebno. Ako nova snajka dođe, ja ću lepo da popričam sa njom pa ćemo se oko svega dogovoriti, jer sa mnom može da se dogovori. Mislim da će biti bolja od Dalile i to dvesta puta. Ona je veliko zlo. Dalila to je zlo!

Biljana je prokomentarisala događaj koji se tokom Srpske Nove Godine dogodio u "Zadruzi", kada je njen sin polomio nekoliko čaša o glavu i tako sebi naneo ozbiljne telesne povrede:

- To što se tada dogodilo je baš strašno. To su bili neki dani koje ne znam kako sam preživela. David me pozvao i otišli smo u Šimanovce, ali ništa nismo mogli da uradimo. Videli smo ga dok je bio u kombiju, moj stariji sin je nekoliko puta udario rukom o vozilo u kojem se nalazio Dejan i upitao ga: "Šta to radiš"! Sve što je radila Dejanu se sada vraća Dalili. Pikavacem je gađala mog sina, a sada Filip pikavcem gađa nju. Brzo je stigla karma.

Foto: printscreen

Dejan i Biljana

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17