• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

20.02.2022

22:52

ONA JE ODVRATNA ŽENA, BILA SAM PRISUTNA I NISAM VEROVALA ŠTA JE URADILA Ana Korać raskrinkala brak Dalile i Dejana, otkrila do sad nepoznate detalje!

HIT dodatak/informer

Rijaliti

ONA JE ODVRATNA ŽENA, BILA SAM PRISUTNA I NISAM VEROVALA ŠTA JE URADILA Ana Korać raskrinkala brak Dalile i Dejana, otkrila do sad nepoznate detalje!

Podeli vest

Ona joj je veliko razočarenje.

Bivša zadrugarka Ana Korać otvorila je dušu u emisiji "Sceniranje" progovorila o Dejanu Dragojeviću i Dalilinoj javnoj prevari.

Ističe da se i sama uverila kako je Dejan Dalilu držao kao malo vode na dlanu.

- Dalila je odvratna žena, ja ne mogu da poverujem da neko može da uradi tako nešto čoveku koji nije ništa uradio. On je bio tu uvek za nju, 5 godina, držao je kao malo vode na dlanu. Bila sam prisutna tu, videla sam kako se ponaša prema njoj, kako je mazi i pazi i da takvom čoveku da uradi ovako nešto. Šta sutra onda da očekuje neko drugi. Mislim da je ona tip devojke da ako je ne poštuješ, ako vičeš na nju, vređaš, ona će da te gleda kao Boga. Ako je maziš, paziš, ona se prema njemu ponaša kao prema kučencetu. Meni je to odvratno, ne znam kako može to da mu radi - ispričala je Ana.

Koraćeva smatra da je Dalila dvolična, jer je ne tako davno govorila da je brak svetinja.

- Takve žene su najgore. Ona je prva govorila dok sam bila u Zadruzi 3 da takve kao ja varaju, a da takve poput nje.. Klela se u svoj brak sa Dejanom, brak je svetinja. Te što pričaju da nikada nešto ne bi uradile, te bi prve uradile. One bi odmah iza ugla nešto sa komšijom uradile. Te što veličaju brak tako javno, te su najgore - rekla je Ana voditeljki Ljilji Stanišić.

Aktuelna učesnica rijaltija “Zadruga” Maja Marinković i Ana Korać nisu ostale u najboljim odnosima.

Ana kaže da, iako su imale svađe, Maja ipak ima lepo mišljenje o njoj.

- Ne znam šta bih komentarisala za Maju. Ona je mene prva napadala, ne znam zašto. Srela me je u gradu pre 3,4 meseca i javila mi se normalno. Nisam mogla da verujem, jer me vređa javno. Mislim da ima dobro mišljenje o meni, ne znam šta bih rekla. Radi svašta sa muškarcima, bije se i svašta nešto. Ja sebi ne bih dozvolila nikada takvo ponašanje, da me neko vređa, niti sam ikada doživela nešto takvo. Meni nije normalno da se sa nekim poubijaš, pa posle da imaš odnose - rekla je Ana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija