• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D. I.

10.03.2022

13:58

IZOPERISALA SE, PA ZAVELA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Dejanov brat završio u mraku sa rijaliti učesnicom na rođendanu Mine Vrbaški!

printscreen

Rijaliti

IZOPERISALA SE, PA ZAVELA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Dejanov brat završio u mraku sa rijaliti učesnicom na rođendanu Mine Vrbaški!

Podeli vest

Na rođendanu rijaliti učesnice došlo je do šokantnog susreta!

Mina Vrbaški, bivša zadrugarka, prošle noći napravila je proslavu svog rođendana, a tim povodom okupila je celu rijaliti postavu.

Foto: informer.rs

Okupila sve bivše zadrugare... Mina Vrbaški

Kod Mine na rođendanu pojavili su se mnoge rijaliti ličnosti poput Maje i Alena Hadrović, Dragane Mitar, Milana Jankovića Čorbe, Jovane Ljubisavljević, Kristina i Osmana Karića, pa sve do popularnih tiktokera, ali i Ermine Pašović i Davida Dragojevića. 

Izvor koji se našao na licu mesta otkrio je kakav je odnos Ermine i Dragojevića bio. Naime, svima su izgledali vrlo bliski, plesali su zajedno i zabavljali su se, a izvor za portal Republika.rs otkriva sve detalje koje kamere nisu uspele da zabeleže. 

Foto: Youtube printscreeen

Obožava plastiku, nakon Ane sa ovom zadrugarkom...David Dragojević

- Bilo je stvarno ludilo, baš smo se svi dobro proveli, kao da je Veliki šef organizovao žurku van imanja u Šimanovcima. Svi iz rijalitija su bili, koji su dobri sa Minom, koje je ona i pozvala, najveću pažnju je privukao David, jer je sad logično aktuelna priča Dejan, Dalila i Car. David je mnogo vremena proveo na telefonu, dopisivao se sa nekim, a onda smo svi primetili da mu je u jednom trenutku prišla Ermina Pašović, a on se oduševio - otkriva izvor:

Foto: Instagram/printscreen

- U jednom trenutku Ermina i David su krenuli da igraju zajedno, bili su ono što se kaže u stiskavcu, opustili su se, pa su sve vreme nešto šaputali, ćućorili su nešto između sebe, verovatno su pričali o Zadruzi, pošto svi mi znamo da je Ermina aktivna na Instagramu kada je rijaliti u pitanju. Zajedno su se slikali, snimali, pravili storije, a inače, David nije neko ko voli da se eksponira, sad da li glumi neku zvezdu, video sam i da nije hteo da da izjave novinarima, koji su svojevremeno od njega pravili istu tu zvezdu koja je danas, ali dobro, to je njegov obraz i njegovo ponašanje i zahvalnost prema medijima, koji su kad su mu trebali, bili tu - dodao je izvor.

Na pitanje da li je David imao neku aferu sa nekom devojkom, odgovor nas je šokirao:

- Pa, većina devojaka je bila oko njega, kako i ne bi, dečko stvarno izgleda super, trenira, e sad, da li je neku odveo kući, nisam ispratio.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija