• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.03.2022

17:11

ŽESTOKO UDARILA PO BIVŠEM MUŽU Dalila oplela po Dejanu kao nikad pre, evo šta mu neće dozvoliti!

printscreen

Rijaliti

ŽESTOKO UDARILA PO BIVŠEM MUŽU Dalila oplela po Dejanu kao nikad pre, evo šta mu neće dozvoliti!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku!

Dalila Dragojević je pričala kako se oseća posle bolnog raskida sa Filipom Carem. Takođe se dotakla bivšeg supruga Dejana Dragoejvića i iznela da će se uvek umešati kada god je spomene.

- Prošlo je nekoliko dana, ti i Filip rešili ništa niste - rekao je Darko.

- Nema tu šta da se reši. Teško mi je, pričala sam sinoć sa Đedovićem i sa Mićom, baš vezano za Filipa. Jednostavno, kad vratim filmove u glavi, pao mi je skroz u očima. Izgleda mi sve to jadno, bedno, sramotno. Zamisli da ja ovo radim. Kad pogledam sve, odvratno mi je, jeftino - dodaje Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Koliko je za tebe poražavajuće kada posle toliko truda shvatiš da ne može više? - upitao je Darko.

- Imam u sebi još kao nešto da bi se on pokajao, ali kad shvatim šta da se popravi više? Žao mi je kad baca poklone podrške. Nisam htela da bacim, dala sam Anđeli da stavi sipod svog kreveta. Kad pogledaš koliko ljudi veruje u sve to, kad sam pročitala poruku za ego, bilo mi je žao. Ja sve predvidim, ženska intuicija. Kad sam ja videla da je on tražio od male Ane flaster, ja sam tada primetila da se on muva. Mi imamo u zadruzi dežurne radnice. Čekaju da se desi raskid i da se uvale. Ja sam ih pustila da se uvale, neka ih. Ja ne gledam na to kao na konkurenciju nego na posao dežuca. Meni nema šta da se kaže, meni se ništa nije desilo. Ja sam mu sve praštala, meni nije svejedno. Sve što je izgovorio, nemam opravdanje za to. On je neko ko ima neku bolest u glavi, ne može da se izleči, očigledno. Bolest za adrenalinom i svime time... Nezadovoljstvo koje ga prati od detinjstva. Večito je želeo da se pokaže kao neko ko je jak, uvek sebe ukanali. On se već priprema da će biti u kanalu. On nije neko ko može da se bori sa pritiskom, ne može ništa od toga. Mnogo je Filip na poštedi pojedinih učesnika. Ja nisam neko ko će da ćuti više! Ja sam neko ko je izdržao njegov intiman odnos na dvadeset centimetara od mene. Ja sam neko ko je pretpeo sve njegove nebuloze, onakvo ponašanje, onakvo polivanje domestosom. Gledam ga, i pitam se da li je moguće? Prošle sedmice smo zajedno došli. Povraća mi se. Kad vidim da ide za njim kao neka patka. Sramota me je njegove sramote. Ona nema mozga, nemoj da se lažemo. Kome nije jasno, neka vrate moju nominaciju. Sutra da se ponudi Fran, ona bi bila sa Franom. To je to dežurstvo koje ja pričam. Ja ne mogu da poverujem da će biti neka velika ljubav između njih - rekla je Dalila.

- Je l' se opet osećaš da si sama? - upitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ružan mi je osećaj, jednostavno... Zagrlim medvede i pogledam ga, samo to brbljanjje koje slušam do jutarnjih časova, ne bude mi prijatno. Izašla sam napolje, sedim i gledam u naš deo tamo. Vežbam kako je biti sam u napuštenom gradu. Ne vidim više nadu za nešto dobro. Da ne bi bilo da ja njemu namećem neku grižu savest, ako sam oseti da se izvini, onda okej. Da on meni zbog toga priđe, nema šanse. Teško mi jeste, ne mogu da lažem.

- Šta je presudilo da nećeš više ćutati kada je Dejan u pitanju? - upitao je Darko.

- Filip me je zamolio da se ja više ne svađam sa njim. Filipu sam rekla da to radim iz poštovanja prema njemu. Mnoge stvari sam ja zbog Filipa izmenila. Ali sada kada sam sama, neću da dozvolim da me neko pljuje. Sve ostalo, ti ćeš meni sada kada si u lepom odnosu da se baviš sa mnom? Je l' možeš da me izuzmeš iz cele priče, ne razumem. Smatram da je on želeo da mi dokaže kroz Filipovo pitanje da me je Filip povredio, čemu to. Zašto imaš potrebu, ja ne komentarišem njegov ljubavni odnos. Ja imam u svojoj glavi neku percepciju. Od Đedovića mnogo toga saznam. Neke stvari koje se sada dešavaju, nisu takve. Đedović mi je rekao da zna šta se dešava između njega i Aleks. Ja sam rekla, sve dok bude provlačio moje ime. Ja da nisam napravila s*ks, ti ne bi imao priču. Ja sam preko svoje sramote tebe izdigla na tron. On je neko ko sada grize jako! Ja sam rekla da njegovo i Mensurovo prijateljstvo nije pravo. Rekao mi je da su sve devojke zaljubljene u njega. On je Sandru Rešić nazvao kadrušom, to me je šokiralo! Sada govori da ona pravi dramaturgiju, a kada si ti patio, tada je bilo dobro. Tada je držalo oborenu glavu, tada mu je odgovaralo. Ja se držim da ga je neko posavetovao kada je izašao za proslavu. On je rekao da neće dozvoliti da mu se desi da okrene leđa prijateljima. Čim je ušao u odnos sa Aleks, desio se preokret. Odjednom, preokret. Ja razumem Aleks, ali njega, ne. On treba da kaže da je ta grupa sa Sandrom nastala zbog njegovih reči. Sada on želi da uništi celu tu grupu. Sandra je povređena, vidim to. Ne razumeju ljudi, dok ne uđu u bol, kao što ni ja nisam razumela, dok ne dođu u tu situaciju. Kad sam bila srećna, niko nije razumeo to. Kad je on srećan, ne shvata tužne ljude. Đedović mi je malo pre rekao, da ga je upitao šta bi bilo da njegovi roitelji neće da prihvate Aleks, on je rekao da će to rešiti. Jedino mi je krivo što sam oskrnavljena za pet godina, a bila sam najbolja. Mislim da je on najomrženija osoba ovde zbog Sandre Rešić. Ona je hodala sa podočnjacima do poda za njim. Meni se to sviđa, samo kada me spominje, ja ću ga komentarisati. Sada mi je samo krivo zbog Filipa ali sam ostala dosledna sebi i nisam uvredila njegovu porodicu - rekla je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija