• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.03.2022

14:13

HITNO SE OGLASIO REPEROV DRUG: Tara je bacila vradžbine na Ša, skidaju se na poseban način!

Youtube printscreeen

Rijaliti

HITNO SE OGLASIO REPEROV DRUG: Tara je bacila vradžbine na Ša, skidaju se na poseban način!

Podeli vest

Prijatelj priznao nešto što niko nije znao

Prijatelj Nenada Aleksića Ša, Vladimir Ilić, sa kojim je reper nekada ima veoma popularnu grupu pod nazivom "Šaila". Otkrio je nove detalje iz života učesnika, te tvrdi da će on ceo život samo da juri klinke poput Tare Simov! Naime, Ila kaže da je Ša skroz skrenuo s pameti otkako je upoznao Simovljevu, pa sada nije u stanju da se vrati na staro jer ga je ona omađijala.

Foto: printscreen

- Otkako je Ša ušao prvi put u rijaliti ja ne mogu da ga prepoznam. Meni je nečuveno da se neko tako naglo promeni i dođe u situaciju da se sroza bez povratka. Skroz je pukao s mozgom! To nije čovek kog sam poznavao, a šta je razlog, to samo on zna. Valjda je normalno da osoba, kako stari, ide ka to me da se skrasi, bude u braku i da se smiri. On kao da proživljava novi pubertet. Tara Simov je devojka koja ga je promenila za 360 stepeni. Ne znam da li je u pitanju neka magija, neka vradžbina s njene strane, nisu ovo čista posla. Prvo sam pomislio da se samo dobro slažu, nekako su se držali zajedno, a onda sam video da to neće da izađe na dobro. Čuo sam priče da je bacila neke čini na njega. To nije dobro. Te magije se skidaju na neki poseban način, ne znam kako sve funkcioniše jer se nikad nisam bavio time niti verujem u sve to - rekao je Vladimir.

Foto: printscreen

- Strašno je što smo došli do toga da ga cela nacija pljuje. Nisam se ranije oglašavao jer ne bih da budem deo bilo koje rijaliti-priče, ali pošto mi je bio prijatelj, mogu nešto da kažem. To je sada drugi čovek. Zamislite šta treba da vam se desi da onakvu vezu i brak razbijete zbog šou-programa?! To je nečuveno, ali on je punoletan čovek, neka sam odluči šta će i kako će. Tek će da oseti posledice svojih dela, odnosno nedela. Nisam tu nikome da sudim, pa ni njemu, ali s obzirom na to koliko smo bili bliski, stalo mi je da mu bude dobro. Mislim da ovo nije krajnja faza. Uvek će da juri klinke, to je sigurno.

Foto: printscreen

Vladimir Ilić Ila

Inače, Ša je u rijalitiju pričao da je on osnivač grupe Šaila, što je Ila demantovao, govoreći da je on stavio Nenadovo ime ispred svog, pa je tako nastao naziv sastava.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija