• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2022

16:00

IMALA SNOŠAJ SA DRUGIM! Aleksandra PREVARILA Dejana - JEZIVA ISTINA izašla na videlo! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

IMALA SNOŠAJ SA DRUGIM! Aleksandra PREVARILA Dejana - JEZIVA ISTINA izašla na videlo! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u poslednje vreme se sve više svađaju, a uzrok njihovih rasprava je sumniiva prošlost zadrugarke.

Mnogi zadrugari sa nepoverenjem gledaju na razvoj situacije, takođe. Tako su Miki Đuričić i Marko Đedović  kometarisali odnos Dejana, Aleks Nikolić, ali i Dalile Dragojević. Obojica su ubeđeni u njihovu glumu:

- Njega je žena ostavila on je trčao u prodavnicu, skače u jezero, a skida bubicu. Meni to nije jasno - rekao je Miki.

Foto: Printscreen You Tube

Đedović i Miki

- Ma mi smo idioti. On lupa glavom o zid nakon što ga je žena ostavila. On nije pušio kada je ušao, a onda je krenuo da puši kada se ona opr*ala - dodao je Marko.

- Ma on pravi priču, kako se on prodaje. Nije mi jasno - rekao je Miki.

- A kad Janjuš krene da zaje*ava Aleks i Dejan pa priča da je imao se*s imao 15. avgusta na žurki. Provalio sam ga ja, i Janjuš kaže da je imao poslednju je*ačinu tada i to sa njom, ali ćuti - rekoa je Marko.

Foto: Printscreen You Tube

Miki i Đedović razgovaraju

- Seti se onog duksa što si mu dao papir od Dalile, je l čuva uspomene ili se dopisuju - rekao je Marko.

- Kako nas zaje*avaju - rekao je Miki.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija