• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

18:46

MILJANA PROGOVORILA O VELIKOJ ŠEFICI I ŠEFU! Evo šta je pred kamerama rekla o produkciji! (VIDEO)

Zoran Sinko

Rijaliti

MILJANA PROGOVORILA O VELIKOJ ŠEFICI I ŠEFU! Evo šta je pred kamerama rekla o produkciji! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić nedavno je odlukom Velikog šefa vraćena u Belu kuću, a društvo u "Zadruzi" pravi joj novi dečko Nenad Macanović

Miljana Kulić je nakon svog povratka u "Zadrugu" obavila razgovor sa Darkom Tanasijevićem, koji je kao voditelj rijalitija, deo produkcije.

Foto: zadruga printscreen

Miljana Kulić i Nenad Macanović

Miljana je tada otkrila da je sanjala Veliku šeficu i Velikog šefa.

- Sanjala sam danas Velikog šefa i Veliku Šeficu. Sanjala sam da mi Veliki šef prodaje slatkiše. Ovde je moguće svašta da se sanja. Sanjala sam i Snežanu i sedam patuljaka i obezbeđenje kako ulazi u hotel i ja čujem "uzmi srce Miljane i donesi u produkciju" - otkrila je Miljana deo svojih snova, a voditelj nije mogao da se ne nasmeje nakon njene izjave.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 2 godine

Vučko breee, volim brate Vucicevica, ali mnogo kvari svoj imidž pišući o ovoj kurvostiji i bolesnici. Zar je taj ološ tema dana , ta uvlakaca Mitrovica koji je vraćaju u rijaliti bez ikakvih zasluga, idiotkinja BOLESNA. ODUZMITE JOJ DETE SICIJALNI RADNICI!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija