• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.03.2022

09:14

MENSUR PRETUKAO MINU, REAGOVALA POLICIJA! Isplivali detalji veze iz prošlosti!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

MENSUR PRETUKAO MINU, REAGOVALA POLICIJA! Isplivali detalji veze iz prošlosti!

Podeli vest

Mina Vrbaški unela je veliku pometnju u "Zadrugu 5", a posebno je uznemirila Mensura Ajdarpašića, svog bivšeg dečka

Mensur je sinoć prvi put progovorio o vezi s Minom i otkrio da je dolazilo i do fizičkog sukoba, kao i da je reagovala policija:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

- Mene je uvredilo kada mi je stigao jedan snimak sa žurke, ona sa nekim dečkom bila, ja sam našao broj telefona od jednog lika koga sam zvao, on je meni napravio par snimaka sa splava, to me je tako zabolelo. Onda kada sam je gurnuo nogama u stomak, to je bilo jer nisam hteo telefon da ti dam. Stefan je bio slobodan tada, bilo je 10 devojaka tu i više, mi smo tada bili zajedno ali nisam bili dobro - pričao je Mensur.

- Ja sam bio u sobi, on u sobi. Ja sam nešto ogladneo i odemo da jedemo, mi krenemo i on kaže nije mi dobro, nije mi dobro, vrati me kući. Imao je anksioznost i napade te kada god se posvađaju. Sve što ovo priča je istina - rekao je Karić.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Mina Vrbaški

- Naš prvi susret je bio ovde za Novu godinu. Ona zna koliko mi je ljubomorisala i šta je radila. Jednu noć me je blokirala, tu je bio haos... Niti si ti za mene, niti sam ja za tebe, možemo da budemo u poslovnoj saradnji kada je crni sto u pitanju. Ja nisam momak za nju, niti ona devojka za mene. Mina kada se zainati, ne bira sredstva, a kada hoće da te povredi, ide sve dublje i dublje. Gura iz problema u problem. Bili smo na jednom rođendanu, njoj se nabacuje jedna devojka, mi se tu posvađali, a ona se meni unela u facu. Ja sam je samo odgurnuo. Ja nju nisam u lance vezao, ali ona mi je rekla da želi kući, ja sam joj rekao. Dolazila je i policija, posle se povukla tužba, kazna je neka bila 150 evra. Njena majka je bila kivna na mene kada je ona došla kod mene zato što je bilo nešto za neki posao u vezi koga se ja nisam slagao, a njema majka je rekla da ona ode ode mene. Mina je otišla od mene tada, mi smo napravili frku ni oko čega. Nakon toga je ona ušla u rijaliti. Mi smo se dogovarali, trebalo je da uđemo u rijaliti - nastavio je da priča Mensur.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija