• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.04.2022

17:48

Promenili su mi ime zbog tebe! Car napao Dalilu, ona se rasplakala - Završili za sva vremena? (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

Promenili su mi ime zbog tebe! Car napao Dalilu, ona se rasplakala - Završili za sva vremena? (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Filip Car, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević napravili su haos u ovoj sezoni rijalitija Zadruga.

Niko nije ni slutio da će Dejan i Dalila rasturiti brak za koji je do momenta dok se nije desila preljuba izgledalo da je idiličan.

Sa druge strane, Car i Dalile se više svađaju nego što su u ljubavi, a mnogi komentarišu da je zapravo to odnos koji Dalili prija, kao i da je Car pravi čovek za nju. U prilog tome ide i to što upućuju jedno drugom nasjtrašnije uvrede, a onda posle pola sata se grle i prepuštaju izbezumljenoj strasti.

Foto: zadruga printscreen

Dalila Dragojević

Car je u jednom razgovoru sa Dalilom izjavio da su mu zbog nje promenili ime, kao i da ga napolju sada zovu Fikret jer je sa devojkom muslimanske veroispovesti.

- Ulazim u odnos sa ženom koja je u braku, ovo, ono... Razvaljuju me napolju, od prvog dana kada sam s tobom ušao u odnos, razvaljuju. Govorili mi informacije, ime mi menjali napolju, nisu me više zvali Filip nego Fikret. Misliš da je Đedović slučajno rekao nešto? - pričao je Car.

- Nije ni bitno... Meni je nebitno sve što se izdešavalo - rekla je Dalila kroz suze.

- Meni je sve nebitno - dodao je Filip.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija