• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2022

20:35

NAKON CELODNEVNE DRAME UPLAKANA NA PODU! Svađa Aleksandre i Dejana kulminirala!

printscreen

Rijaliti

NAKON CELODNEVNE DRAME UPLAKANA NA PODU! Svađa Aleksandre i Dejana kulminirala!

Podeli vest

Zadrugarka doživela nervni slom zbog butalnog okršaja

Rijaliti učsnici su sve više ranjiviji i nrvozniji, pa su tako konflikti postali deo mnogo češći i žustriji, a kobni po međuljudske odnose zadrugara.

Foto: printscreen

Aleks Nikolić

Danas je dan obeležila Aleksandra Nikolić, koja je ceo dan dramila zbog svoje loše frizure. Ona je zamerila svom dečku, Dejanu Dragojeviću, jer od produkcije nije tražio zadatak uz pomoć kojeg bi njoj omogućio odlazak kod frizera. 

- Da li sam ti nešto tražila? Nisi uradio ono što sam ti tražila - počela je Aleksandra.

- Aleksandra, neću to nikada tražiti, ćao - rekao je Dejan.

- Ne moraš, sama ću. Sama, bez tebe, tako je! Ja se trudim da tebe usrećim, a tebe boli uvo - odbrusila je Nikolićeva.

- Stići će ti farba za dva dana - dodao je on.

- Neču farbu, otpada mi kosa, da li to kapiraš? - govorila je Aleks kroz suze.

- Ne interesuje me - kazao je.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

- Svako je dobio nešto osim mene, ne smeta mi ni to što sam osedela. Umrsila mi se kosa, a tebe boli uvo - nastavila je Nikolićeva.

-Ne mogu ja da zovem Drvo, rekao sam juče u programu - dodao je Dragojević.

- Ti namerno ovo radiš, ne znam što me maltretiraš tako, kad je meni do nekog stalo, uradiću nešto da mu pomognem. Ošišaću se na ćelavo, hoćeš li tako biti srećan? - pobesnela je ona i otišla od njega.

Ona se potom osamila u garderoberu gde je na podu plakala, a u jednom trenutku se tamo susrela sa bivšim dečkom Filipom Carem. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Shira elijah, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao toliko čudan i ne razumijem što se događa, on je prepun od kuće do druge žene, toliko ga volim da i ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da budem siguran muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plačući i plačući tražeći pomoć, pričala sam o tome s njegovom obitelji ali nisam dobila odgovor. Tako mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Pričala mi je o čovjeku po imenu dr. Alaba, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa . Stvarno sam se uvjerio, brzo sam kontaktirao njegovu email adresu, dralaba3000@gmail.com ili njegov WhatsApp/viber na taj broj +1(425) 477-2744. Objasnim mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, a ja sam to rekla, rekao je da će se nakon 3 dana moj muž vratiti i početi moliti, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija