• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

21:48

NE ŽELIM OPTEREĆENJE, PA NI TEBE Preokret - Filip pokušavao da ubedi Dalilu da ne raskida, Dragojevićka uporna!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

NE ŽELIM OPTEREĆENJE, PA NI TEBE Preokret - Filip pokušavao da ubedi Dalilu da ne raskida, Dragojevićka uporna!

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car su već mesecima u krajnje turbulentnom odnosu, a ni sami ne znaju koliko puta do sad su raskidali i mirili se. Međutim, ovaj put je Dragojevićka rešena da okonča njihov odnos, pogotovo zato što joj se dopao i Anđelo Ranković

Dalila Dragojević i Filip Car vodili su maratonski razgovor pored jezera, o svom odnosu i problemima koji su im se nagomilali.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević i Filip Car

- Bio si ubeđen da ću da se vratim u neki odnos, koji mi ne znači. Došao si iz prošlog rijalitija, ja sam preživela sve sa trudnoćom i videla da su krenule da mi se dešavaju neke stvari. Pokušala sam da se kopricam, a videla da nije dobro. Ne što nije dobro po meni, nego je na televizji, moram da živim sa tom osobom. Laži, petljaj, pogubim se... Dođem da kažem, pa ipak neću, a vidim da je sve jače i jače. Na kraju lisice i gotovo. Koga da lažem? Znaš da ja nisam dala da mi dotakneš ta ruku. Sprdnja, pogledi, ali više od toga ne, nisam takva. Ovde legnu preko noći, ujutru ustani i ne zanju se - govorila je Dalila.

- Zato je meni bilo čudno da si u ovom druženju pričala neke ozbiljne stvari - rekao je Car.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević i Filip Car

- Anđelo je neko ko mene poznaje šest godina. Nije pričao šta bi on meni, nego mi je radio na samopouzdanju i mozgu. Rekao mi je da bi mnogo rizikovao, jer ima posao i ugovore. Porodica, za njegovu mamu se pričalo da je stroga, znam kako je išla priča - nastavila je ona.

- Ako ne možemo da se rešimo stvari, bolje bilo šta - istakao je Car.

- Ja ne želim da ostanem sa tobom na ratnoj nozi. Ja želim kad tebe sretnem da kažem da smo ostali dobri - rekla je ona.

- Isto, ali znaš šta je problem najveći. Napolju ne može da bude problem, jer se nećemo videti, ljudi će da nam objasne i završi se to. Napolju je jače, nego mesec dana ovde. Krenuli smo dobro, mesec dana nismo bili zajedno, Napravio sam neke stvari, krenula si u drugo druženje, kako smo se mi stastavili... Ja ne znam - pričao je Filip.

- Znaš kako sam se osećala i ti znaš kako si se osećao. Tad je bio šok, oni Dejanovi ispadi... Smatrala sam da mi nabija grižu savet, a sa treće strane razmiškjam kako bih se ja ponašala da je mene stiglo. Sad vidim drugi odnos, vidim da radi iste stvari, znači to nije bilo zbo gpet godine, nego on to tako radi - nastavila je ona.

- Kakvu ti pričaš imaš. Ti mene kad si pogledala sa štenećim očima, kao psić iz azila. Neka tuga, jad, bes, gnev, ljubav, sve mi se pomešalo. Kad si mi ispričala šta si prošla i pretrepela sa mnom, koliko si volela - govorio je Car.

- Ja tebi ovo nisam jednom pričala - dodala je ona.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević i Filip Car

Car je pokušao da poljubi i zagrli Dalilu, ali ona nije želela da prihvati njegove nežnosti.

- Ne želim da imam nikakvo opterećenje, pa ni tebe. Ne želim da razmišljam. Ja nisam raščistila, niti sam oprostila, sve je laž i farsa - rekla je Dalila.

- Slažem se. Ne možeš da razmišljaš ceo život šta smo unišili - dodao je Car.

- Razvod je najmanje bitna stvar koju sam uradila. Ne fukcinišem, ubijaju me razmišljanja. Ja razmišljam sama o sebi. Idem da se kupam - istakla je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija