• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

11:51

DETE NE TREBA ABORTIRATI! Starleta otkrila svoje mišljanje o glavnom problemu u Hrvatskoj

Printscreen You Tube/Hit Informer

Rijaliti

DETE NE TREBA ABORTIRATI! Starleta otkrila svoje mišljanje o glavnom problemu u Hrvatskoj

Podeli vest

Gorući problem proteklih dana u Hrvatskoj jeste da li bi trebalo dozvoliti ženama pravo na abortus

O ovom problemu progovorila je i starleta i pobednica "Zadruge", Iva Grgurić koja je otkrila svoje mišljenje o ovome:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Nije za abortus... Iva Grgurić

- Dete ne treba abortirati, osim u slučaju da je trudnoća čin silovanja ili da plod nije zdrav. Čak i ako ženu ostavio partner i kad bi morala da bude samohrana majka, ne treba da ide na kiretažu! Na ovoj planeti treba da ima što više dece- kazala je Iva koja je zatim otkrila i koji je najveći greh prema njenom mišljenju:

- Smatram da je najveći greh biti gord i nezahvalan. Veći greh je kada uvrediš, povrediš ili poniziš čoveka nego kada ne ispoštuješ post do samog kraja. Važno je da nemamo zlu nameru i da vodimo računa kako se ophodimo i ponašamo jedni prema drugima- izjavila je Grgurićeva koja se, zatim, osvrnulana svoje emotivne veze pa priznala da je veza sa starijim muškarcem mnogo bolja:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Ali jeste za fudbalere... Iva

- U ljubavi nema pravila! Energija iz među partnera je važnija od godina. Ipak, kroz život sam uvek birala starije muškarce. Važno mi je da je partner dominantan, jer sam i ja takva, a klinci su nezreli. Ulazila sam u veze sa onima koji su bili baš dosta stariji od mene. Onda sam upoznala muškarca koji je je samo malo stariji od mene, a bolji od svih sa kojima sam bila - kazala je ona i između pevača i fudbalera izabrala sportiste:

- Nisam imala iskustva ni sa jednima, ni sa drugim, ali svakako su to fudbaleri! Popularniji su od pevača, a za njih se odlučuju i starlete i pevačice. Pretpostavljam da znaju zašto!- otkrila je pobednica "Zadruge" koja je objasnila i zbog čega su starlete uspešnije od pevačica:

- Naravno da su pevačice uspešnije! Za razliku od starleta, one imaju posao i mogu nešto konkretno da pruže narodu i ostave iza sebe, a to su njihove pesme- rekla je Iva za HIT Informer.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija