• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

26.05.2022

21:20

MILJANA JE PRIJAVLJENA NADLEŽNIM ORGANIMA! Zolina majka se oglasila nakon Kulićkinih pretnji!

printscreen

Rijaliti

MILJANA JE PRIJAVLJENA NADLEŽNIM ORGANIMA! Zolina majka se oglasila nakon Kulićkinih pretnji!

Podeli vest

Odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole ponovo je katastrofalan, a ona je nakon svega i diskvalifikovana iz "Zadruge 5"

Posle Miljanine diskvalifikacije oglasila se Zolina majka Bosa koja je iznela niz tvrdnji o tome da joj neko preti, a sumnju je svalila na Kulićevu. Bosa je nedavno otkrila da prolazi kroz pakao jer joj stalno stižu pretnje:

Foto: Printscreen You Tube

Bosa preplašena zbog Miljane

- Ne spavam noćima zbog budaletine koja svaki dan preti ubistvom... Svako jutro virim sa strahom u telefon šta ću pročitati i videti... Sad sam malo odahnula...Pre sat diskvalifikovana, a već je počela s pretnjama... Sigurno je uzela od nekoga telefon da mi preti. Užas! Ona je opasna po sve, a ne samo tamo u Zadruzi, ali ničija nije do zore sijala... Ima Boga... - ispričala je tada Zolina majka portal.

Kao da je predosetio ovo, Zola je pre toga poručio Miljani da će i on pokrenuti tužbe protiv nje, ukoliko bude saznao da mu je maltretirala majku.

Foto: Privatna arhiva

Zola sa majkom Bosom

Bosa je sada ponovo otkrila kako se oseća nakon što je čula reči svog sina.

- Dobro veče, videla sam sve. Znam ja da on brine i da vrlo dobro poznaje nju i zna da je spremna na svašta nešto. Pri samoj njenoj diskvalifikaciji dobila sam pretnje kao što ste videli, ali ja se ne plašim. Prijavljena je odmah nadležnim organima, koji će odraditi svoj posao profesionalno i po zakonu. Nikoga se ne bojim i ne planiram više da ćutim na njene pretnje. Nikoga ne diram prva, ali isto tako ne dozvoljavam da mene bilo ko dira. Lep pozdrav i ugodno veče - poručila je Bosa.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija