• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2022

22:07

PORODICA VIKTORIJE MITROVIĆ ME JE MOLILA DA JE NE TUŽIM! Ana Spasojević će se sa ovim zadrugarima videti na sudu!

printscreen

Rijaliti

PORODICA VIKTORIJE MITROVIĆ ME JE MOLILA DA JE NE TUŽIM! Ana Spasojević će se sa ovim zadrugarima videti na sudu!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ana Spasojević otkrila je da je tužila Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića, a sada je iznela sve detalje

Ana Spasojević je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji progovorila o Viktoriji Mitrović i Marku Osmakčiću, pa otkrila da li ih je tužila.

- Što se toga tiče, niko ne voli Marka. On je sa moje strane tužen, kao i Viktorija. Neću povući tužbu pa ne znam šta da se desi. Nje mi nije nimalo žao, ona sama to hoće, traži to - rekla je Ana, pa dodala:

Foto: printscreen

Ana Spasojević tužila Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića

- Nemam potrebu da se čujem sa njihovima. Neko do Viktorijinih mi je pisao ''Molim te nemoj da tužiš Viktoriju!'', ja sam odgovorila samo da sam je već tužila, a Markove je verovatno sramota da me kontaktiraju u vezi njega. Mene boli uvo da ja uzmem pare od toga, radim iz razloga jer je on neko ko misli da mu je to dozvoljeno i da mu se može. Zašto nikad nije naleteo na nekog muškarca, zato što je klasičan odron i gastarbajterska seljačina - rekla je Ana, a onda se osvrnula na ostale zadrugare:

- Zola se sprda i igra, njega Miljana ne zanima, samo je kupovao mir kako mu stvarno ne bi otvorila glavu. Na vreme je diskvalifikovana. Zola se plaši nje. Iz onoga što smo videli, Miljena je spremna na sve, ona bolesno voli Zolu, to nije ljubav, to je opsesija i bolest - kaže Spasojevićeva.

- Bebica je lik koji je ušao da postane poznat na konto Miljane, svi su ga se odrekli i nema nigde ništa. Ne možeš ti da voliš nekog, a da ga pustiš da spava sa nekim drugim. On je najobičniji re*ard. Nemoćan je, želi samo njoj da se dodvori pa se zaleteo na Zolu i obezbeđenje - dodala je Ana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Ana Spasojević oplela po Miljani i Bebici

- Smatram da su Dalili prestale emocije prema Filipu, oseća samo neko sažaljenje. Dalila je odlepila za Anđelom i ne može da se pomiri sa tim da nije sa njim. Znam šta je prolazila dok je volela Filipa, plakala, a sad je ona ta koja pravi veštačke svađe. Mislim da je Filip malo više zagrizao jer je shvatio da može da ode nekom drugom. Od momenta kad je osetila pažnju od Ađela, pažnju drugog muškarca, tad je presekla u svojoj glavi da može i neko drugi sem Filipa. Dalila je neko ko voli da živi i izlazi, nije se izživela, nije ona žena za kuću - rekla je Ana, a onda otkrila da li ima dečka:

- Nemam dečka, ali imam simpatiju. Mislim da će Dejan biti prvi, Dalila drugo mesto, Car treće, četvrto Karić i peto Anđela - zaključila je Ana Spasojević u emisiji "Pitam za druga".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija