• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2022

13:08

Miljana Kulić krenula u Tursku na operaciju smanjenja želuca (FOTO)

Privatna arhiva

Rijaliti

Miljana Kulić krenula u Tursku na operaciju smanjenja želuca (FOTO)

Podeli vest

Kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić sprema se da ispuni svoju najveću želju o kojoj je nebrojeno puta govorila dok je bila stanarka Bele kuće u Šimanovcima

Naime, Miljana se danas zaputila u Tursku, tačnije u Istanbul, kako bi uradila operaciju smanjenja želuca, a u toj nameri društvo joj prave njena majka Marija Kulić, kao i dečko Nenad Macanović, javnosti poznatiji kao Bebica.

Miljana je danas krenula sa aerodroma u Skoplju put Turske, gde će je dočekati najbolji tim lekara, a neposredno pred polazak oglasila se Marija Kulić:

Foto: Privatna arhiva

Miljana i Marija Kulić sa Nenadom Macankovićem

- Miljana se odlično oseća, a i mi sa njom. Nema tremu zbog operacije i jedva čeka da stignemo u bolnicu. Trenutno se nalazimo u jednom hotelu u Skoplju, koji se nalazi u blizini aerodroma koji je više nego prelep. Odmaramo, zezamo se, smejemo se, sve je pozitivno i čujemo se kada budemo bile u Istanbulu. Veliki pozdrav za sve.

Nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga“ Miljana Kulić je dobila nekoliko ponuda od strane klinika koje su specijalizovane za operaciju smanjenja želuca, ali se u dogovoru sa porodicom, opredelila za najbolju, budući da su joj ponudili fantastične uslove: plaćen put, smeštaj, kao i besplatnu operaciju koja inače košta između 5 i 7.000 evra, a uz sve to Kulićeva će po povratku u Srbiju postati zaštitno lice klinike za teritoriju Balkana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Dok nije ušla u rijaliti Miljana, njena porodica zajedno sa njom živela je od socijale, to su reči i Miljane i njene majke. A sada kao plivaju u parama, umesto da ih racionalno troše, troše na glupostima. Ali sve prođe, ne dao im Bog da opet padnu na socijalu, bolje da se urazume. Poslovica glasi:sa magarca na konja je ekstra, ali sa konja na magarca je katastrofa

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija