• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2022

19:40

EVO ŠTA SU DALILA I CAR URADILI PRED FINALE ZADRUGE! Filip i Dragojevićka doneli šok odluku - kamera sve zabeležila! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

EVO ŠTA SU DALILA I CAR URADILI PRED FINALE ZADRUGE! Filip i Dragojevićka doneli šok odluku - kamera sve zabeležila! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car odlučili su da zakopaju ratne sekire, pa su se pomirili nekoliko dana pred finale "Zadruge"

Zadrugari su imali prilike da pogledaju ljubavni klip Dalile i Cara, a njih dvoje su sedeli za crnim stolom, ručali i uporedo gledali klip.

- Jao šta se sve izdešavalo - rekla je Dalila.

- Ajde malo se smiri, dođi da te zagrlim. Dođi do mene kad ti nešto treba - govorio je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car zagrlio Dalilu Dragojević

U jednom momentu je Filip zagrlio Dragojevićku, nakon čega je ona ubrzo izašla iz Bele kuće. Dok je plakala, Car joj je prišao i obasipao je poljupcima, te su tako zakopali ratne sekire i pomirili se nekoliko dana pre finale "Zadruge 5".

Foto: Printscreen You Tube

Dalila i Car se pomirili pred finale "Zadruge"

Podsetimo, Filip Car je, tokom žustre svađe, pretio Dalili da će zadaviti njene roditelje u studiju tokom finala "Zadruge", a onda je oglasio i Huso, Dalilin otac i otkrio da li će doći na finale.

- Neću biti u studiju u finalu jer je u nedelju Bajram i imam mnogo posla u Gornjem Šepku. Takođe, ne želim da se sretnem sa Dejanovom porodicom, ne bih voleo da se svađam sa prijom i prijateljem. Emina će biti u Beogradu, ali Dalila ju je zamolila da ne dolazi u studio da ne bi napravila neki skandal - priča Huso, a na pitanje da li su Filipove pretnje uticale na to da odustane od dolaska u Beograd odgovara:

Foto: Printscreen

Huso Mujić

- Ma kakvi! Ne plašim se njegovih pretnji, jer je on niko i ništa! Šta je umislio, da je koljač iz Crikvenice?! Krije se iza obezbeđenja, videćemo da li će biti toliko hrabar posle "Zadruge" - rekao nam je Huso.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17