• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Kokotović

27.07.2022

12:06

SVI OČEKUJU DA SE VENČAMO, PA DA UĐEMO U RIJALITI I DA SE RAZVEDEMO! Stefan Karić za Informer otkrio planove o životu

Zoran Sinko

Rijaliti

SVI OČEKUJU DA SE VENČAMO, PA DA UĐEMO U RIJALITI I DA SE RAZVEDEMO! Stefan Karić za Informer otkrio planove o životu

Podeli vest

Učesnik pete sezone rijalitija "Zadruga" otvorio je dušu i za Informer.rs i otkrio kakve planove ima sa devojkom Jovanom Ljubisavljević

Zadrugar Stefan Karić progovorio o planovima sa devojkom Jovanom Ljubisavljević, pa je otkrio kako joj je objasnio snimak iz ekonomskog dvorišta sa Marijanom Zonjić. Stefana smo pitali i kako je njegov otac Osman Karić reagovao na to što je pričao o njegovim porocima.

Foto: Zoran Sinko

Ovde možete pogledati kako je izgledao interviju sa Stefanom:

Kako je izgledao tvoj suster sa Jovanom?

Imali ste prilike da vidite kako je izgledao taj susret, kada je bilo finale, jako čudan osećaj. U tom trenutku nisam imao osećaj da idem kući, mislio sam došli su da me vide pa se ja vrađam u belu kuću a oni idu našoj. Kada sam ustao ujutru shvatio sam i bio sam svestan da sam ustvari u našoj kući i da je Jovana pored mene i da nam se ostvarilo sve što smo maštali.

Da li si nekada Jovanu uporedu sa nekom bivšom devojkom?

Nisam nikada, ona je totalno drugačija od svih mojih bivših devojka, ni jedna me nije volela kao ona.

Da li ti je ona nešto zamerila u rijalitiju?

Nismo stigli da pričao o tome, mislim da me malo više štedi jer sam izašao pre dve nedelje. Mislim da imam svašta da mi zameri, ali je to normalno jer sam 10 meseci bio tamo, pa nije moguće da nemam baš ni jednu grešku ili da joj neke stvari nisu zasmetale. Sada uživamo u našoj ljubavi i ne želim da nam bilo ko  poremeti. Ona vidi da ja još nisam dobro, adaptiram se na ljude. Neverovatno je povesti 10 meseci u onom prostoru bez posledica, imam ih sigurno i ja. 

Foto: Zoran Sinko

Da li planirate da se osamite i da stanete na “ludi kamen”?

Plniramo da se osamimo, ali to venčanje će jednostavno biti neko iznenađenje, ne mogu sada to da oktrivam. Ali stvarno nigde ne žurimo, sve u svoje vreme polako, izašao sam tek i ne može sve odmah. Ali očigledno svi očekuju sada da se venčamo pa da uđemo u Zadrugu i da se rezvedemo.

Pricao su o porocima svoga oca, da li je o njemu smetalo i šta ti je rekao?

To je njegov život, prošli smo svašta i ja kroz njegov i on kroz moj. Tu su neke životne sitacije, gde sam ja naučio njegovo to iskustvo. Zasmetalo mu je to što sam na takav način to pričao,da on to nije spomenuo ne bih ni ja nikad ništa rekao. On se javno obraćao ljudima, savetovao ljude koji su u tim problemima. On jako dobro može da posavetuje nekoga. Ja bih voleo da on ode u neku emisiju da ispriča soju priču . Ali možda ga ja na mom jutjub kanalu gde će ispričati sve, pa bih voleo da započne neki vid savetovanja, kako bi uputio te ljude u pravi smer. 

Kako si Jovani objasnio snimak sa Marijanom Zonjić iz ekinomskog dvorišta?

Kako da joj oblasnim? Videla je posle dve nedelje šta je istina, jedino je te dve nedelje imala veliki pritisak jer nije pušten snimak kako je sve izgledalo. Jedino što su možda moji komentari bili malo neprimereni,nisam trebao, ali šta da se radi nisam ništa loše uradio. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija