• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

28.07.2022

08:46

AKO ON DOŽIVLJAVA LINČ, JA DOŽIVLJAVAM APOKALIPSU Dalila Dragojević odbrusila Caru na prozivke u otvorenom pismu!

printscreen

Rijaliti

AKO ON DOŽIVLJAVA LINČ, JA DOŽIVLJAVAM APOKALIPSU Dalila Dragojević odbrusila Caru na prozivke u otvorenom pismu!

Podeli vest

Bosanska starleta Dalila Dragojević ismejala je reči Filipa Cara koji je rekao da je prošao kroz strašne osude okoline zbog veze sa njom, pa zaključila da joj je veza sa njim bila velika greška.

Dalila Dragojević i Filip Car nisu nastavili vezu koju su započeli u rijaliti šou programu "Zadruga 5", a nakon raskida ostali su u veoma lošim odnosima.

Nakon što je juče Car rešio da se obrati Dalili, njenoj porodici i fanovima, Dragojevićka mu nije ostala dužna i odgovorila mu na "otvoreno pismo".

Pošto je Car tom prilikom izjavio da je on preživeo linč od Dalile i njene podrške, ona nije krila da je šokirana njegovim komentarom, te da je u njihovoj vezi samo ona ta koja je prolazila kroz linč, a ne on.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Filip Car i Dalila Dragojević

- Zaista ne bih komentarisala ništa vezano za njega. Dovoljno sam mu dala na značaju svih 10 meseci. Sada komentarišem isključivo sebe i onog za koga smataram da treba. Otvoreno pismo? Ha - ha - ha! - nasmejala se Dalila pa dodala:

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

- Ovo je još jednom potvrda da sam bila sa najvećom kukavicom na svetu koja se uplašila vlastitih postupaka prema meni. Tog dečka niko ne komentariše! Moja podrška je napravila klip da bih ja progledala, jer im nije jasno zašto sam se uvek vraćala u taj odnos, gde sam se ja šokirala kada sam videla kako to sve izgleda. Ako on doživljava linč ja doživljavam apokalipsu - rekla je Dalila.

Dalila nije mogla da veruje kako Cara nije sramota da kometariše bilo šta vezano za nju nakon svega:

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

- Da li se neko zapitao da li ja doživljavam linč nakon što je u emisiji javno iznešeno da sam od nekog uzela 1000 evra ? Pa im je bilo malo na društvenim mrežama, pa su potrčali da daju intervju za novine sa sve brojem telefona. Na kraju krajeva, ja nikog nisam prisilila da mi da novac, ali trpim linč zbog toga. Malo je bilo što sam trpela linč 10 meseci po društvenim mrežama zbog onog što sam uradila, pa daj da joj nabacimo još nešto - izričita je bila Dalila pa nastavila:

Foto: E-Stock

Dalila Dragojević

- Svako je uzeo komad od mog kolača, meni je ostalo najmanje! Filipa, koliko sam upoznata, i dan danas svuda hvale zbog njegovih nedela prema meni! Jedini koji ga kude je moja podrška, ali opet kažem ne zbog njega, nego da meni otvore oči i hvala im na tome! Da nisam videla sve ove stvari, ko zna u kojem bih tripu i dan danas živela - zaključila je Dragojevićka i poručila mu da je odlučila da okrene novi list:

- Jedna velika poruka za sve Filipove fanove na čelu sa Filipom Carem : “Dalila vam više nikada neće dati ono što tražite , nađite sebi drugu ovcu za šišanje, moja vuna je ošišana i sada negujem drugu koja neće biti više nikada ošišana nego će nastaviti biti negovana”! - poručila je Dalila Caru i ostalima koji su je sputavali u svemu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17