• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2022

21:02

ALEKSANDRA OTKRILA ZAŠTO JE MENSURA OTPRATILA SA INSTAGRAMA! Ajdarpašić tvrdi da joj se nije nabacivao, a evo šta Nikolićeva kaže na to!

printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA OTKRILA ZAŠTO JE MENSURA OTPRATILA SA INSTAGRAMA! Ajdarpašić tvrdi da joj se nije nabacivao, a evo šta Nikolićeva kaže na to!

Podeli vest

Nakon što je Mesur Ajdarpašić, učestik "Zadruge 5" demantovao tvrdnje da se nabacivao cimerki iz Bele kuće, Aleksandri Nikolić, koja je u srećnoj vezi, oglasila se i ona i objasnila zašto je otpratila Ajradpašića sa društvene mreže Instagram

Nedavno je odjeknula vest da se Mensur Ajdarpašić devojci Dejana Dragojevića, Aleksandri Nikolić, dok je njen izabranik boravio u Budvi, kao i da ga je Nikolićeva upravo zbog toga otpratila sa društvene mreže Instagram.

Foto: Printscreen

Aleksandra Nikolić

Mensur je ove optužbe oštro demantovao i izjavio da to nikad ne bi uradio Dejanu, pogotovu ne iza leđa, kako se navodi, ali priznaje da nije znao da ga Aleks više ne prati, pa je u sred intervjua to proverio i uverio se svojim očima.

- Stvarno? Sad ću da proverim, stvarno nisam znao. Tek sad vidim da me je otpratila, nisam znao. Zašto ja nju ne bih pratio, nemam ništa protiv nje, niti sam bilo šta uradio pogrešno. Ne znam kakav ona ima problem, ja nemam nikakav, niti da pratim, niti da lajkujem, zašto ne bih? Nemam nikakvu lošu nameru, ja nisam momak koji to radi - dodao je Ajdarpašić, koji je izvadio telefon i proverio ovu informaciju.

Foto: Informer

Mensur Ajdarpačić

Nakon ovoga oglasila se i Nikolićeva, kako bi direktno od nje saznali njenu stranu priče i otkrili zašto je otpratila Ajdarpašića sa pomenute društvene mreže.

- Otpratila sam Mensura baš zbog toga što me neki ljudi povezuju sa njim, a ne želim da se povezujem sa drugim muškarcima zato što sam zauzeta devojka - rekla je bivša zadrugarka, pa za kraj dodala:

- Nije bilo nikakvog muvanja niti bilo šta slično - zaključuje Aleks.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija