• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

02.08.2022

10:39

ČUJE SE SA NJENOM PORODICOM NA SVAKIH SAT VREMENA! Prijatelj Kulićeve upućen u Miljanino zdravstveno stanje, evo šta je poručio pratiocima!

printscreen

Rijaliti

ČUJE SE SA NJENOM PORODICOM NA SVAKIH SAT VREMENA! Prijatelj Kulićeve upućen u Miljanino zdravstveno stanje, evo šta je poručio pratiocima!

Podeli vest

Bivši zadrugar Marko Đedović otkrio je da je na stalnoj vezi sa Marijom Kulić, Miljaninom mamom, te da su napadi na njega zbog toga što rijaliti zvezdi nije uputio javnu podršku tokom njene borbe za život potpuno neopravdani.

Marko Đedović bivši zadrugar i rijaliti cimer, oglasio se nakon napada na njega, jer Miljani Kulić nije dao javnu, Instagram podršku.

Mnogi bivši zadrugari su se zbog rijaliti zvezde koja se bori za život oglasili na društvenim mrežama, međutim, ne i Marko.

Foto: Printscreen/Instagram

Marko Đedović

Sada je Đedović odlučio da prekine ćutanje, ali i napade na njega:

Za sve one dušebrižnike koje interesuje što nisam dao Instagram podršku Miljani, evo da vam se obratim. Upućeniji sam u Miljanino stanje od svih vas, čujem se sa Marijom skoro na svakih sat vremena i šta god da im treba tu sam. Sve ostalo je naša privatna stvar o kojoj sigurno neću vas obaveštavati. Nadam se da vam je lakše sada i da nećete imati potrebu da jedete g*vna po mrežama i pljujete me. Toliko - napisao je Đedović.

Podsećamo, Miljana je u petak primljena u Urgentni centar u Nišu, a nakon što su doktori ustanovili da ima povredu slezine, hitno je operisana i izvađena joj je slezina. Stanje Kulićeve i dalje nije stabilno.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija