• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.08.2022

13:28

SANDRA UPUTILA HITAN APEL! Čaprićka se oglasila nakon jezivih povreda zbog pada sa kvada, EVO ŠTA JOJ JE POTREBNO!

printscreen

Rijaliti

SANDRA UPUTILA HITAN APEL! Čaprićka se oglasila nakon jezivih povreda zbog pada sa kvada, EVO ŠTA JOJ JE POTREBNO!

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić je prilikom nesreće u kojoj je pala sa kvada polomila nekoliko kostiju, a sada će joj biti potrebna krv za operaciju!

Sandra je pre pet dana zadobila stravične povrede, međutim njenim problemima nije kraj. Čaprićeva će morati da ide na još jednu operaciju, a tim povodom se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram i zamolila za pomoć.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić, pevačica

Ona se oglasila na Instagramu i svim pratiocima upitila apel da ako su u mogućnosti pomognu donacijom krvi.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić, pevačica

- Treba mi krv za operaciju, A+... Ko može, odužiću se... Danas, hitno - napisala je ona.

Njeni prijatelji počeli su da šeruju ovaj apel, a mi se nadamo da se dovoljan broj njih odazvao i da će Sandra dobro proći na operaciji i kasnije se brzo oporaviti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija