• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2022

16:39

ANA KORAĆ PROGOVORILA O OCU SVOG DETETA! Evo šta je starleta rekla nakon vesti da je u drugom stanju! (FOTO)

HIT dodatak/informer

Rijaliti

ANA KORAĆ PROGOVORILA O OCU SVOG DETETA! Evo šta je starleta rekla nakon vesti da je u drugom stanju! (FOTO)

Podeli vest

Kako je Informer juče ekskluzivno saznao da je starleta Ana Korać u drugom stanju, ona se odmah oglasila i demantovala navode njene drugarice. Ipak, danas je na društvenim mrežama potvrdila naša saznanja i otkrila da će posti majka

Ana je aradosnu vest objavila na svom Instagram profilu, a tom prilikom progovorila je i o ocu svog deteta:

 

 

- Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom - napisala je Ana Korać na pomenutoj društvenoj mreži.

Drugarica popularne starlete juče je u razgovoru za Informer otkrila je da su Ana i njen dečko presrećni zbog ove vesti i da im nije bitan pol, važno im je samo da dete bude živo i zdravo.

- Ana mi je rekla da nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba bude živa i zdrava - rekla nam je drugarica Ane Korać.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

STEFAN DRAGOJLOVIĆ SNIMIO PESMU! Numerolog uplovio u estradne vode: Treba da radimo sve što volimo i želimo! (VIDEO)
Estrada

STEFAN DRAGOJLOVIĆ SNIMIO PESMU! Numerolog uplovio u estradne vode: Treba da radimo sve što volimo i želimo! (VIDEO)

Najpoznatiji numerolog na našim prostorima Stefan Dragojlović početkom januara izjavio je za medije da će ova godina biti godina promena, praštanja i prosperiteta. Tumačenje brojeva u njegovom slučaju ispostavilo se kao tačno jer je on napravio veliki preokret u svom životu. Budući da se godinama uspešno bavi numerologijom i psihologijom, što dokazuje činjenica da jedva uspeva "oka da sklopi od posla", rešio je da se oproba i u muzici

05.08.2022

16:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija