• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2022

12:25

GORI INSTAGRAM! DEJAN I ALEKS ZARATILI SA PODRŠKOM! Fanovi tražili da im vrate SKUPOCENI poklon, evo šta je u pitanju!

printscreen

Rijaliti

GORI INSTAGRAM! DEJAN I ALEKS ZARATILI SA PODRŠKOM! Fanovi tražili da im vrate SKUPOCENI poklon, evo šta je u pitanju!

Podeli vest

Dejan Dragojević je juče objavio da je otpratio fan grupe njega i Aleksandre Nikolić, zato što su međusobno upale u žestoke svađe. Međutim, sada njihova podrška traži da im se pokloni vrate nazad, a među njima se nalaze i dron i kamera!

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške.

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na letovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

Foto: Printscreen/Instagram

Fanovi poručili da žele poklone nazad

- Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit - poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Podsetimo, tokom letovanja u Egiptu gde boravi sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić, Dejan je pobesneo zbog njihovih zajedničkih fan grupa, pa se odlučio na drastičan potez - da iste otprati.

Foto: Printscreen/Instagram

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić

- Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju... Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l' vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim... - rekao je Dragojević.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija