Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

28.08.2022

16:32

LEPI MIĆA OTKRIO HONORAR U ZADRUZI! Nećete verovati koliko novca dobija za boravak u Beloj kući!

Miloš Rafailović

Rijaliti

LEPI MIĆA OTKRIO HONORAR U ZADRUZI! Nećete verovati koliko novca dobija za boravak u Beloj kući!

Podeli vest

Nova sezona rijalitija "Zadruga" počinje 9. septembra, a tom prilikom u Belu kuću useliće se veliki broj novih, ali i starih zadrugara. Među njima je i Lepi Mića, koji je priznao da na imanju u Šimanovcima boravi za mali honorar

Mića je otkrio koliko novca zarađuje učešćem u "Zadruzi".

- Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - kaže zadrugar.

Foto: printscreen

Lepi Mića progovorio o honoraru u "Zadruzi"

Lepi Mića se osvrnuo i na raskid Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević.

- Iskreno, nije me iznenadilo. Ja sam sa Stefanom dobar, odlično ga poznajem. On nije to što je u rijalitiju. On voli i da popije, da zapeva, da se posvađa, a to u rijalitiju ne može. Onda kad izađe u spoljni svet, eksplodira. Možda je prerano ušao u tu priču. Nejasno mi je da si u vezi sa nekim u rijalitiju, izađete i počneš da živiš kod njega. Previše je ta intima bila brza. Maltene su se odmah uzeli. Umesto da je otišao svako svojoj kući, pa da vide kako se sve razvija. Ovako, Jovana se udala odmah. Onda, ne smeš da pričaš neke priče, da se žališ fanovima. Ne može moja žena da zove komšiju i priča nešto o meni. Čekaš da ja izađem, pa rešimo sve. Ako je Jovana stvarno to radila kao što se priča, onda je Stefan sa pravom ljut. Jovana je fina, čestita, dobra, ali za neke stvari još nije zrela - rekao je Mića.

Foto: Insider

Lepi Mića progovorio o raskidu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija